Más is van így? Szeretem a férjem szerlmes is vagyok de idegesitenek a hülyeségei. és próbálom ugy csinálni hogy késöbb érjek haza emiatt?
Kérdező:Ez gáz,mert az élet tényleg nem ilyen, mindannyian hazaérünk és akkor végezzük a házimunkát.Persze én is és a párom is sokszor csak beesünk a tv elé és maga a pakolászás hétvégére esik.Őszintén szólva kedvem sincs este meló után rendet rakni,de aludni tutira nem tudnék.A teafogyasztás i elég gáz, hisz akár 1L teát meg lehet főzni egy filterből, bár ha bögre teát csinálok akkor én is 1-et használok, utána kidobom,de én max 1-2 bögre teát főzök és nem is minden nap.Ez tök pocsékolás, ha ennyit iszik.Miért nem csinál egy kancsó teát 1 filterből?
Elég szétszórtnak is tartom,mert hogy hathat ott vmit a boltban,amit már megvett?Valamit kezdeni kellene vele,mert nagyon szórja apénzt illetve nagyon szétszórt ember.
Én úgy érzem ti elhamarkodtátok ezt a házasságot.Nem ismertétek meg egymást normálisan!
És te nem vagy bele szerelemes az is biztos!
Szerintem válj el mert ez így nem házasság,elég gáz ha direkt később érsz haza csak hogy ne lásd!:S
Ez van egy 1 után,mi lesz 10 év múlva?
A teás dolog nem annyi vészes, attól lehetne együtt élni, néha kompromisszumot kell kötni. De az életmód és felfogásban rejlő ellentétek kevésbé tolerálhatóak. Ha neki az az élet, hogy folyton csak aludna meló után, te viszont vágysz a kimozdulásra, akkor az később még nagyobb gondot fog jelenteni.
Én azt javaslom, hogy élj úgy, ahogy neked tetszik, járj el barátnőiddel munka után, sétálni, sportolni, moziba menni is lehet egyedül is. Ezek után vagy csatlakozik hozzád, vagy nem. Ha megjön hozzá a kedve, akkor jó, ha viszont ugyanúgy csak alszik, akkor érdemes elgondolkodni a folytatáson.
Az a gond ezzel, hogy ha már most, fiatalon ilyen lusta, akkor mi lesz később?? Általában nem idősebb korban szokott az ember aktívvá válni. Arról nem is beszélve, hogy mi lesz, ha gyereketek születik? Majd beragasztod a gyerek száját 6 után, hogy pszt, apa alszik???
A kozos szamlas vagyok. :) Hat kedves kerdezo akkor neked sem egyszeru. De talan a teas dolgot en sem tartom annyira veszesnek. Viszont az, hogy nem enged el sehova az nagyon nem jo!! Felt es azert nem enged el? Mi a kifogasa? Mertel beszelni vele errol az egeszrol?
Ami engem illet nekunk kulon szamlank volt 8 evig. csak amiota gyerek van (14 honapos) azota lett kozos a szamlank mert igy jobban atlatni a dolgokat. Kahjat 2 hetre tervezunk ugyhogy nagy bevasarlas 2 hetente van. Mar en is sajnalom, hogy belementem ebbe a kozos szamlaba. Igy is adtam a lakashitelbe, termeszetesen a kajaba, szamlakba, csak azert ha kellett valami megis ott volt a penz es levettem es senki nem szolt miatta. Kerdeztem tolle, hogy mi lenne ha levehetnek minden honapba egy nagyon pici osszeget (mondjuk 5ezer forintnak megfelelot) amit arra koltenek amire en akarom. Neha egy nadrag vagy egy felso, arckrem... Minden honapba csak egy kis valami. Erre azt mondta meglatjuk. Most erre a meglatjukra varok de tegnap amikor megkerdeztem, hogy megrendelhetek magamnak egy farmert akkor mar nagyon huzta az orrat. Nem hiszem, hogy felorditana vagy veszekedne velem ha megrendelnem, talan duzzogna egy ideig vagy nem szolna hozzam de nekem annyira rosszul esik ez az egesz amikor igy viselkedik. Lehet tenleg gyava vagyok. A kisfiunknak megvehetek mindent azzal nincs gond hala az egnek. A masik nagy gond, hogy neki tobb hitelkartyaja van amit meg az ismerkedesunk elott szerzett es ezt probaljuk visszanyogni. Szerintem ezert ragaszkodik minden fillerhez ennyire gorcsosen. Nekem sosem votl semmilyen hitelem (kiveve a lakashitel amit kozosen vettunk fel). Szoval nehez ugy. Persze en is szeretem mert alapjaban veve jo ember es a kisfiam edesapja. Megszakadna a szivem, ha erre menne ra a kapcsolatunk. Na meg varok erre a havi kis osszegre hatha beleegyezik mert en mar ettol is boldog leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!