Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a gyermeked neve?

Mi a gyermeked neve?

Figyelt kérdés
Miért pont amellett a név mellett döntöttetek? Hány éves? Tetszik neki a saját neve?
2011. márc. 28. 16:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Még nincs gyerekem - ha lesz, akkor Krisztinának vagy Mihálynak szeretném elnevezni (számomra nagyon kedves emberek tiszteletére, de maguk a nevek is tetszenek).
2011. márc. 28. 19:00
 12/18 anonim ***** válasza:
Gergely 5,Andrea 3
2011. márc. 28. 19:31
 13/18 anonim ***** válasza:

Még nincs gyerekem, de Emmának fogjuk nevezni, ha lány és Áronnak, ha fiú lesz :)

Egyszerűen mert tetszenek, rövid név párti vagyok és mert felnőtt korban is megállják a helyüket! :)

2011. márc. 28. 21:07
 14/18 anonim ***** válasza:

Attila, két éves, majd eldönti, hogy tetszik-e neki. De már mindegy, mert ez van! :-)

Nem akartunk különleges nevet, úgy gondoltuk, hogy inkább a gyerek legyen különleges. De ezzel a névvel az sem tragédia, ha nem lesz egy nagy karakter, nem fogják kinevetni.

Aztán menet közben kiderül, hogy igenis ritka nevet választottuk. A korosztályában már alig van Attila, legalábbis itt felénk sem a bölcsiben, sem a játszótéren, sehol.

2011. márc. 28. 21:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Andrea, 2,5 éves. Utánam kapta a nevét, apa akarta így, És mi imádjuk, hogy Andikának hívhatjuk.
2011. márc. 28. 21:25
 16/18 anonim ***** válasza:

Ivett. Mert tetszik ez a név. Különleges, és vidám a hangzása. :) Elvan vele, de neki az Elizabet tetszik, így is hívatja magát baráti körben. 19 éves.

Patrícia. Feküdtem az ágyban, lapoztam a naptárat, és a nagyobbik lányom ezt a nevet olvasta ki a naptárból. Szereti-e? Nekem mindig azt mondja, hogy is-is. 16 éves.

2011. márc. 28. 21:55
 17/18 anonim ***** válasza:
A fiú Hunor a lány Villő.
2011. márc. 28. 23:00
 18/18 anonim válasza:
Nekem még nincs gyermekem,de ha lesz én a Luca Janka nevet adnám neki ha lány,és Ákos Bence ha fiú...Ezek a nevek tetszenek már rég óta!:D
2011. márc. 29. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!