Mi a gyermeked neve?
Még nincs gyerekem, de Emmának fogjuk nevezni, ha lány és Áronnak, ha fiú lesz :)
Egyszerűen mert tetszenek, rövid név párti vagyok és mert felnőtt korban is megállják a helyüket! :)
Attila, két éves, majd eldönti, hogy tetszik-e neki. De már mindegy, mert ez van! :-)
Nem akartunk különleges nevet, úgy gondoltuk, hogy inkább a gyerek legyen különleges. De ezzel a névvel az sem tragédia, ha nem lesz egy nagy karakter, nem fogják kinevetni.
Aztán menet közben kiderül, hogy igenis ritka nevet választottuk. A korosztályában már alig van Attila, legalábbis itt felénk sem a bölcsiben, sem a játszótéren, sehol.
Ivett. Mert tetszik ez a név. Különleges, és vidám a hangzása. :) Elvan vele, de neki az Elizabet tetszik, így is hívatja magát baráti körben. 19 éves.
Patrícia. Feküdtem az ágyban, lapoztam a naptárat, és a nagyobbik lányom ezt a nevet olvasta ki a naptárból. Szereti-e? Nekem mindig azt mondja, hogy is-is. 16 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!