Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Sakk-matt.

Mit csináljak? Sakk-matt.

Figyelt kérdés
2éve vagyok férjnél,azóta nincs szexuális kapcsolatom a férjemmel.Próbáltam többször is beszélni vele erről,de nem hajlandó kinósnak érez iyenekrő beszélni.Az az eszembe se jut hogy van valakije,bár én már abban a kórban vagyok,hogy semmin sem csodálkozom.Az egészségem 2 éve teljesen tönkre ment,állandó hasmenés-bélgyulladás,fogyás,többször elvitt a mentő olyan görcsös fájdalmaim voltak.Pár orvosnak meséltem,hogy a férjemmel(sőt senkivel),nincs szexuális kapcsolatunk,mert ő egyszerűen nem igényli.Az orvosok el is magyarázták milyen egészségkárosodást tud okozni,egy ilyen állapot.Tudom és a barátaim szerint is az lenne a jó,ha elválnék,mert tényleg olyan a kapcsolatunk mint apa és lánya(szeretjük és tiszteljük egymást)...de ez nem házas élet.Ha elválok,nincs hova mennem,nem dolgozom(éppen szakmát tanulok,aminek nyáron lesz vége),nincs megtakarított pénzem,még albérletre sem telne.Anyukámmal rossz a kapcsolatom(sosem szeretett),ha hozzá költöznék ugyan olyan stresszben élnék mint most,magamba folytott érzésekkel.Sakk-matt....
2011. márc. 26. 20:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%
Azért nem akkarja mert tényleg apa lánya kapcsolatban vagytok. Hiába szakitana már ő is nem viszi rá a lélek hisz tudja hogy nélküle hajléktalan lennél. Nyilván frusztrája a dolog. Keres munkát és váljatok.
2011. márc. 26. 21:17
 12/24 A kérdező kommentje:
Hát a kapcsolatunk elején sem volt sok,és ő akkor mondta,hogy az előző kapcsolatában is havonta 1x volt.Eleinte azt hittem csak hülyéskedik,aztán rengeteget dolgozott,tényleg reggel 6kor elment és este 9-10között jött haza,mindig fáradtan,aztán úgy voltam vele,oké fáradt nem akarja.Aztán ez kezdett sűrűn előfordulni,és rájöttem tényleg nem igényli,ezért el kezdtem én nyitni felé.De ma már ott tartok,hogy már én sem kívánom,szeretem és nem akarnám elhagyni,de így nem lehet élni.Az anyósomnak is meséltem erről,de nem mondott semmit,pontosabban annyit mondott:amikor az én házasságommal gond volt,sosem beszéltem róla senkinek.És rá jöttem,hogy a férjem ezért nem beszéli meg a problémákat,mert otthonról azt tanulta,hogy a szőnyeg alá seperjük.Egyébként,lehet fucsán hangzik,de ő sokkal jobban szeret,erősebb a szerelme irántam,nagyon kedves,figyelmes,mindig én vagyok az első(nem a munka,barátok).Tökéletes lenne,de....itt a de...
2011. márc. 26. 21:32
 13/24 anonim ***** válasza:

Látod, milyen fura az élet.

Az én férjem meg 15 éve minden nap akarja, már komolyan fizikálisan nem bírom:)))

Szeretem, imádom, de ami sok, az sok.Reggel, este, hétvégén napközben is, ÁÁÁÁÁÁ...

Azért teljesen nem tudnék szex nélkül élni.És, igen, meg is betegíthet ez a helyzet, nem kicsit.Azt mondják, hogy ilyen esetben jönnek elő a nőgyógyászati problémák a leggyakrabban.El kell válni, és kész.

2011. márc. 26. 22:20
 14/24 anonim ***** válasza:
Meg is zsarolhatod: vagy legalább beszélgetni hajlandó, vagy országos botrány lesz. Meg is élhetnél, ha a bulvármagazinok eleget fizetnek a sztoridért.
2011. márc. 26. 22:23
 15/24 anonim ***** válasza:

Nem olyan zsarolás, az durva lenne.

Csak érzelmi zsarolás/érzelmi csapda.

"Megcsalsz engem, drágám?

Nem, dehogy, blabla, miért?

Hát az embereknek vannak természetes igényeik. mint például a... szex.

Nekem nincs, hagyj békén.

Tudtam, hogy megcsalsz, és még csak be se mered vallani..." Vagy valahogy így:D

Használd ki, hogy szeret téged, vagy legalábbis az az álláspontja:D

2011. márc. 27. 00:33
 16/24 anonim ***** válasza:
Valj el.......
2011. márc. 27. 08:34
 17/24 anonim ***** válasza:

Ha annyira szeretne, akkor azzal foglalkozna, hogy mi az ami TÉNYLEG jó neked... és engedne valami kompromisszumos megoldást a szex terén.

NEM SZERET.

2011. márc. 27. 10:51
 18/24 anonim ***** válasza:
Ha semmiben nem enged, se szex, se válás, és voltaképp te sem akarod elhagyni, akkor a szerető a megoldás.
2011. márc. 27. 12:00
 19/24 anonim ***** válasza:

Hát ez nevetséges!

Ilyenről még nem hallottam, hogy egy férfi nem akar 2 évig szexelni! Ilyen csak abban az esetben fordulhat elő, ha a pasi impotens, vagy a nő olyan ronda, hogy nincs gusztusa hozzá a pasinak. Előző esetet meg kezelni szokták gyógyszerrel (már amíg lehet), utóbbi esetben, nem valószínű, hogy házasság születik a dologból! Ez nevetségesen hangzik! Egy pasinak nem havonta, hanem minimum hetente szüksége van a szexre, és ennél inkább csak többször! A nagy átlag naponta csinálja, ha ideje engedi! Én csak csodálkozok, hogy egyáltalában ezt engedted neki ilyen hosszú ideig. Egyértelműen ilyen szempontból nem illetek össze! Szerető tartás, meg hasonló megoldásokat én kizárnám a helyedben! Ha a férjednek szüksége van rád, akkor alkalmazkodjon hozzád, vagy ha ez nem megy neki, akkor valójában nem tud boldoggá tenni téged, nem tudja maradék nélkül megadni azt ami egy kapcsolathoz elengedhetetlenül szükségeltetik. Így én a válást tanácsolnám ilyen esetben, ha nem változnak a dolgok! Szex nélkül akkor működik egy kapcsolat, amikor egyik fél sem akarja már! (itt főleg az idősebb korosztályra gondolok...)

2011. márc. 30. 13:00
 20/24 anonim ***** válasza:
Meleg is lehet.
2011. márc. 30. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!