Mit csináljak? Sakk-matt.
Látod, milyen fura az élet.
Az én férjem meg 15 éve minden nap akarja, már komolyan fizikálisan nem bírom:)))
Szeretem, imádom, de ami sok, az sok.Reggel, este, hétvégén napközben is, ÁÁÁÁÁÁ...
Azért teljesen nem tudnék szex nélkül élni.És, igen, meg is betegíthet ez a helyzet, nem kicsit.Azt mondják, hogy ilyen esetben jönnek elő a nőgyógyászati problémák a leggyakrabban.El kell válni, és kész.
Nem olyan zsarolás, az durva lenne.
Csak érzelmi zsarolás/érzelmi csapda.
"Megcsalsz engem, drágám?
Nem, dehogy, blabla, miért?
Hát az embereknek vannak természetes igényeik. mint például a... szex.
Nekem nincs, hagyj békén.
Tudtam, hogy megcsalsz, és még csak be se mered vallani..." Vagy valahogy így:D
Használd ki, hogy szeret téged, vagy legalábbis az az álláspontja:D
Ha annyira szeretne, akkor azzal foglalkozna, hogy mi az ami TÉNYLEG jó neked... és engedne valami kompromisszumos megoldást a szex terén.
NEM SZERET.
Hát ez nevetséges!
Ilyenről még nem hallottam, hogy egy férfi nem akar 2 évig szexelni! Ilyen csak abban az esetben fordulhat elő, ha a pasi impotens, vagy a nő olyan ronda, hogy nincs gusztusa hozzá a pasinak. Előző esetet meg kezelni szokták gyógyszerrel (már amíg lehet), utóbbi esetben, nem valószínű, hogy házasság születik a dologból! Ez nevetségesen hangzik! Egy pasinak nem havonta, hanem minimum hetente szüksége van a szexre, és ennél inkább csak többször! A nagy átlag naponta csinálja, ha ideje engedi! Én csak csodálkozok, hogy egyáltalában ezt engedted neki ilyen hosszú ideig. Egyértelműen ilyen szempontból nem illetek össze! Szerető tartás, meg hasonló megoldásokat én kizárnám a helyedben! Ha a férjednek szüksége van rád, akkor alkalmazkodjon hozzád, vagy ha ez nem megy neki, akkor valójában nem tud boldoggá tenni téged, nem tudja maradék nélkül megadni azt ami egy kapcsolathoz elengedhetetlenül szükségeltetik. Így én a válást tanácsolnám ilyen esetben, ha nem változnak a dolgok! Szex nélkül akkor működik egy kapcsolat, amikor egyik fél sem akarja már! (itt főleg az idősebb korosztályra gondolok...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!