Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt mindenkibe belekötnek?

Itt mindenkibe belekötnek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 19:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
hát, jöttek is a lepontozós barmok....de ez az oldal már csak ilyen
2011. márc. 26. 19:58
 12/17 anonim ***** válasza:
78%

Én is úgy látom sajnos.

Ha elvált nő vagy azért, ha az elvált apuka új nője vagy akkor meg azért.

Ha 30 alatt szülsz akkor azért, mert még nincs saját lakásod, egzisztenciád stb., ha meg 30 felett akkor meg azért, mert hogy lehetsz ilyen önző, hogy előbb "élni" akarsz.

Ha állandóan pórázon sétáltatod a kutyád akkor azért, ha szabadon futtatod akkor pedig azért.

És még lehetne sorolni...

2011. márc. 26. 19:59
 13/17 anonim ***** válasza:
69%

öömm, egyszer volt már egy ilyen típusú kérdés, arra is válaszoltam, de most nincs kedvem, átszerkezteni az egész válaszomat, ugyhogy csak át - Ctrl+C-Ctrl+V-ztem az egészet: tudod, kedves kérdező, így elgondolkodtam a kérdéseden, meg végig olvastam a válaszokat és úgy gondolom igazad van, de lehet hogy egyeseknek tényleg jó hely ez a gyk a feszülség levezetésére, mert lehet hogy aznap kuvvára lebaszták a munkahelyén, vagy az iskolában volt vmi vagy találkozott pár bunkóval, tehát a való életben tudják hogy vannak emberek akik felette állnak a rangsorban és ha azok pont leoltották őt, akkor tudják hogy jobban járnak ha inkább kussolnak és maradnak a seggükön és akkor a fárasztó nap után hazaérnek feljönnek az oldalra és tudják hogy az itteni emberek nem fogják meg tudni hogy ki ő, meg nem fognak találkozni a való életben, vagy ha találkoznak is akkor nemtudják hogy ki az, szóval itt nyugodtan kiélhetik az egész nap elfolytott feszültségedet, nem tom, szerintem ilyen szempontból is jó megnézni

na ciao

2011. márc. 26. 19:59
 14/17 anonim ***** válasza:
89%
19:59 maximálisan egyet értek! Itt is az arany középútra van szükség azaz nem írsz :D
2011. márc. 26. 20:39
 15/17 anonim ***** válasza:
65%

Én azt imádom, hogy ha mondjuk a "rólad" szót rövid o -val írom, egy egész a/4-es szöveget leírtam, és belém kötnek, hogy tanuljak meg írni előbb... :D meg sokan keverik a fogalmazást a helyesírással. Vannak, akiknek tökéletes a helyesírásuk, csak a fogalmazás hát jah... :D Aztán: tanujá meg írni!

A másik meg amit ebben a kategóriában kiírok,hogy az emberek nem a tapasztalataikat,az együttérzésüket, a tanácsaikat írják le, hanem elkezdenek oltogatni, mert ők ugye jobban tudják az életem minden egyenes mozzanatát, mint én. :D

2011. márc. 26. 23:54
 16/17 J.Tímea válasza:
52%
Én horgolni tudok,kötni nem! Sajnos nem tudok segíteni.:( De talán szövegértési (értelmezési)hiba is lehet a belekötések oka. :)
2011. márc. 27. 09:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit veszel kötekedésnek, hol van számodra a határ.

Valakinek már az is kötekedésnek számít, ha valaki megírja a kendőzetlen igazságot, ami megeshet, hogy nem éppen az a felvidító válasz, amit a kérdező vár.

Ha valaki valamilyen helytelen dolgot tesz, tett, vagy szándékozik megtenni, nem fogja senkitől azt hallani, hogy jól teszi.

Persze az egyértelmű, ha valaki direkt szemétkedik, vagy lepontoz.

Nekem még beleférnek a poénos válaszok is, de csak ha nem túl gúnyosak, hanem inkább humorosak.

2011. márc. 27. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!