Csak én örülnék neki, ha valaki szólna arról, hogy csalfa a barátom/férjem?
én is szeretném tudni,és nem a hirhozóra haragudnék,neki megköszönném
de eddig még csak olyan volt hogy a hirhozó próbálkozott páromnál,párom meg elküldte melegebb éghajlatra...ezért a hölgyemény kitalálta hogy a "jóakaróm" lesz...
ilyenből viszont nem kérek
és azért elég dühitő mig kitalálod hogy csak lejáratás vagy van valóságalapja is a dolognak
Éppen ebben a helyzetben vagyok én is. Nem tudom eldönteni, hogy elmondjam az egyik barátnőmnek, hogy folyton csalja a pasija, vagy ne.
Párom azt mondta, hogy ne avatkozzak bele, de számomra ez olyan gusztustalan!
Féreg, gerinctelen dolognak tartom, hogy csalja a pasi...
Arra gondoltam, hogy megmondom neki, hogy vagy elmondja ő, vagy elmondom én, mert ez nem egyszeri alkalom, hanem folyamatos.
Én őszinte kapcsolatban vagyok a barátnőmmel, ha csak a gyanúja is felmerülne a megcsalásnak, megosztanám vele. Tudom hogy soha nem akarna olyan pasival lenni, aki átvágja.. És azt is tudom, hogy bízik bennem, elhinné amit mondok, utánajárna (ha nem biztos a dolog), és szörnyű átkozódások közepette dobná, ha fény derül a dologra.
Fordított esetben én is elvárnám, hogy szóljon ha baj van. Kiben bízhatnék, ha már a barátnőmben sem?! Ki meri magát barátnak nevezni, ha csendben végignézi ahogyan hülyét csinálnak a barátjából, miközben ő tisztában van az igazsággal?
Ma 17:21!
Ó, hogyne! Ha ez ilyen egyszerű volna!
Már csak abból is kiindulva, hogy volt már rá példa, hogy engem megcsaltak és ezt csak a szakításunk után mondta el. Nem tudom, hogy jobb lett volna vagy sem, ha akkor mondja el amikor a dolog történt.
Nem visszavágni akarok, csak egyszerűen attól félek, hogy egyben engem is elítélne, hiszen én vagyok azért a felelős, hogy ezt megtudta és szenved.
Nem tudom eldönteni, hogy mi legyen és kérlek ne gyere ilyen közhelyekkel, hogy nem lehet az ilyet barátnak nevezni, mert ez nem ilyen egyszerű.
17:29!
Nekem nagyon idegen a gondolatmeneted. Azt mondod nem tudod jobb lett volna e ha még akkor megtudod mikor jártok.
Nekem nem mindegy, hogy csak velem van vagy mással is. Gondolok itt például a szexre.
Az meg, hogy ez bonyolult...egy barát ne titkolja el, ha tudja, főleg azért ne mert fél, hogy rá fog haragudni az illető. Inkább végignézi, ahogy csalják a barátját? Mondhatsz bármit az akkor sem barátság.
És ne haragudj nem beléd kötni akartam!
A kérdésre válaszolva: Igen én szeretném tudni és megköszönném annak, aki hamarabb tudomást szerez róla és közli velem a tényeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!