Szólnátok a férjeteknek, ha megtudnátok, hogy a húga
pénzért szexel?
Minek tetted fel a kerdest? Bevallod, hogy semmi kozotok hozza, hogy felnott fejjel mit csinal. Szerintem Te feltekeny vagy arra, hogy jo cuccot tud venni maganak, mindegy milyen uton. Ezert akarod a ferjednek elmondani, hogy mit csinal a huga.
2011. márc. 26. 15:05
"Az ő életéhez semmi közünk"
Most ne bohóckodj már, az ő életéhez semmi közöd, okés.
De a férjed életéhez van vagy tévedek? A férjed életének pedig része a húga.
Odaállsz elé, megmondod hogy ezt az információt kaptad többektöl, reméled nem igaz, de ha mégis kötelességednek érezted hogy elmond, egész egyszerüne azért mert ha valós akkor nem mehetsz el a dolog mellett szó nélkül, ennyi.
És ragaszkodj hozzá mielött elmondanád, hogy csakis akkor mondod el ha a férjed ebböl teljes mértékben kihagy. Tehát nem azzal kezdi a vitát hogy a feleségem mondta... valahonnan megtudta, kész.
2011. márc. 26. 15:10
Én nem szólnék. Nincs is rá bizonyítékod, hogy tényleg pénzért szexelne, csak úgy hallottad. Mondani meg bármit lehet, ráadásul lehet, hogy csak félreértett valamit a lakótárs. És ha valóban ezt is csinálja, akkor is mit tudsz csinálni? Felnőtt nő, nem tartozik a bátyjának beszámolóval. Szerintem csak vita lenne a dologból, talán meg is gyűlölne a férjed húga. Végül is te tudod, de szerintem nem jó mások dolgába beleavatkozni.
2011. márc. 26. 15:14
14/22 A kérdező kommentje:
Hogy lennék már féltékeny? Én is meg tudom magamnak venni, amit akarok, mert normális munkahelyem van, nem mc donalds 55000 forintért.
Valaki nagyon lepontozós kéjenc kedvében van. Remélem, orgazmusod van attól, hogy lepontozol mindenkit, akármit is mond.
2011. márc. 26. 15:30
Nehéz kérdés. 26 éves felnőtt nő,tudatában van a cselekedetének, ez az ő döntése. Ahogy joga van ahhoz is,hogy titokban tartsa a családja előtt ha így látja jónak. Nagyon gondold meg hogy mit fogsz kezdeni az információval! Ha elmondod a férjednek,akkor számolj azzal.hogy az egész család tudni fogja. A szülők hogy élnék ezt túl? Ha viszont a húgot keresed fel, valószínüleg diszkrécióra fog kérni. Ha a dolog kitudódik a férjed joggal fog kiakadni,hogy olyan dologba avatkoztál bele és hallgattál el,ami inkább az ő családjukra tartozna,mint rád. Nincs helyes megoldás, gondold végig az esetleges következményeket,de ha képes vagy magadban tartani,akkor inkább ne csinálj semmit!
2011. márc. 26. 15:31
Ne mondd el,megkíméled a férjed.Valószínű hogy a sógornőd se szeretné ha a bátyja megtudná.Egy okos nő azt is tudja mikor kell hallgatnia.
2011. márc. 26. 15:37
"két férfi van, aki rendszeresen jár hozzá"
Ééés??? Ez szerinted annak bizonyítéka, hogy pénzért szexel?
Nem tiltja a világon semmi, hogy két férfi járjon hozzá. Írod, hogy felnőtt nő, és innentől kezdve nem is értem a kérdésedet... miért tartozna a bátyjának (vagy neked) elszámolással az életéről?
2011. márc. 26. 17:08
szia.én a helyedben elmondanám hogy a testvére mit csinál.inkább te mond el neki mint hogy valaki mástól tudja meg hogy a húga pénzért szexel és ha azt is megtudná a párod hogy te már tudtál erről és nem szóltál neki,akkor a párod jogosan lenne felháborodva hogy még te sem vagy vele őszinte.mosd el aztán a párod majd eldönti hogy mi legyen,hogy számonkéri-e a testvérét vagy nem.de a párod is biztosan tudja hogy túl sok beleszólása nincs a húga életébe
2011. márc. 26. 19:07
Majd írd meg mi lett a vége! Most lépek készülök az esti partyra...
2011. márc. 26. 19:09
Kapcsolódó kérdések: