Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szólnátok a férjeteknek, ha...

Szólnátok a férjeteknek, ha megtudnátok, hogy a húga pénzért szexel?

Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 14:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
41%
Minek tetted fel a kerdest? Bevallod, hogy semmi kozotok hozza, hogy felnott fejjel mit csinal. Szerintem Te feltekeny vagy arra, hogy jo cuccot tud venni maganak, mindegy milyen uton. Ezert akarod a ferjednek elmondani, hogy mit csinal a huga.
2011. márc. 26. 15:05
 12/22 anonim ***** válasza:
56%

"Az ő életéhez semmi közünk"

Most ne bohóckodj már, az ő életéhez semmi közöd, okés.

De a férjed életéhez van vagy tévedek? A férjed életének pedig része a húga.

Odaállsz elé, megmondod hogy ezt az információt kaptad többektöl, reméled nem igaz, de ha mégis kötelességednek érezted hogy elmond, egész egyszerüne azért mert ha valós akkor nem mehetsz el a dolog mellett szó nélkül, ennyi.

És ragaszkodj hozzá mielött elmondanád, hogy csakis akkor mondod el ha a férjed ebböl teljes mértékben kihagy. Tehát nem azzal kezdi a vitát hogy a feleségem mondta... valahonnan megtudta, kész.

2011. márc. 26. 15:10
 13/22 anonim ***** válasza:
45%
Én nem szólnék. Nincs is rá bizonyítékod, hogy tényleg pénzért szexelne, csak úgy hallottad. Mondani meg bármit lehet, ráadásul lehet, hogy csak félreértett valamit a lakótárs. És ha valóban ezt is csinálja, akkor is mit tudsz csinálni? Felnőtt nő, nem tartozik a bátyjának beszámolóval. Szerintem csak vita lenne a dologból, talán meg is gyűlölne a férjed húga. Végül is te tudod, de szerintem nem jó mások dolgába beleavatkozni.
2011. márc. 26. 15:14
 14/22 A kérdező kommentje:
Hogy lennék már féltékeny? Én is meg tudom magamnak venni, amit akarok, mert normális munkahelyem van, nem mc donalds 55000 forintért.
2011. márc. 26. 15:15
 15/22 anonim ***** válasza:
54%
Valaki nagyon lepontozós kéjenc kedvében van. Remélem, orgazmusod van attól, hogy lepontozol mindenkit, akármit is mond.
2011. márc. 26. 15:30
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz kérdés. 26 éves felnőtt nő,tudatában van a cselekedetének, ez az ő döntése. Ahogy joga van ahhoz is,hogy titokban tartsa a családja előtt ha így látja jónak. Nagyon gondold meg hogy mit fogsz kezdeni az információval! Ha elmondod a férjednek,akkor számolj azzal.hogy az egész család tudni fogja. A szülők hogy élnék ezt túl? Ha viszont a húgot keresed fel, valószínüleg diszkrécióra fog kérni. Ha a dolog kitudódik a férjed joggal fog kiakadni,hogy olyan dologba avatkoztál bele és hallgattál el,ami inkább az ő családjukra tartozna,mint rád. Nincs helyes megoldás, gondold végig az esetleges következményeket,de ha képes vagy magadban tartani,akkor inkább ne csinálj semmit!
2011. márc. 26. 15:31
 17/22 anonim ***** válasza:
74%
Ne mondd el,megkíméled a férjed.Valószínű hogy a sógornőd se szeretné ha a bátyja megtudná.Egy okos nő azt is tudja mikor kell hallgatnia.
2011. márc. 26. 15:37
 18/22 anonim ***** válasza:
32%

"két férfi van, aki rendszeresen jár hozzá"

Ééés??? Ez szerinted annak bizonyítéka, hogy pénzért szexel?

Nem tiltja a világon semmi, hogy két férfi járjon hozzá. Írod, hogy felnőtt nő, és innentől kezdve nem is értem a kérdésedet... miért tartozna a bátyjának (vagy neked) elszámolással az életéről?

2011. márc. 26. 17:08
 19/22 anonim ***** válasza:
szia.én a helyedben elmondanám hogy a testvére mit csinál.inkább te mond el neki mint hogy valaki mástól tudja meg hogy a húga pénzért szexel és ha azt is megtudná a párod hogy te már tudtál erről és nem szóltál neki,akkor a párod jogosan lenne felháborodva hogy még te sem vagy vele őszinte.mosd el aztán a párod majd eldönti hogy mi legyen,hogy számonkéri-e a testvérét vagy nem.de a párod is biztosan tudja hogy túl sok beleszólása nincs a húga életébe
2011. márc. 26. 19:07
 20/22 anonim ***** válasza:
13%
Majd írd meg mi lett a vége! Most lépek készülök az esti partyra...
2011. márc. 26. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!