Parom es az unokatestverem osszemelegedtek?
Figyelt kérdés
Hetente legalabb egyszer szoktunk egyutt menni egy uditore vagy kavera.Mindharman 21evesek vagyunk.En tobb mint 2eve vagyok a parommal.Az unokatesom viszont csak 2-3honapja van valakivel.Feltunt nekem,hogy nagyon jol elbeszelgetnek ketten,mintha en ott se lennek,sooot meg volt olyan hogy vendegloben lassuztak egyet(tancoltak).Engem nagyon sokszor kiakaszt,es mindig beszelik a kozos elmenyeiket.Szerintem legkozelebb olyannyira be fogok sokkolni,hogy odamondok mindkettonek ,utana felallok es otthagyom oket.Amugy meg egymaskozt telefonszamot is csereltek valamikor.2011. márc. 26. 13:10
11/12 anonim válasza:
Ez megint egy olyan sztori,amiben nem derült ki ,hogy a kérdező fiú e vagy lány. De lehet ,hogy mindegy is.
12/12 anonim válasza:
a leírtak alapján úgy tűnik, h nem szereted már a párod. Akkor mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!