Mennyire szamithattok a legjobb baratotokra?
A legjobb barátok jelszavai: bármit, bármikor. A gyakorlatban már nem feltétlenül bármit és nem bármikor, mert lássuk be, mindennek van határa. Valamilyen szinten mindenki önző, ha pedig van bennünk tisztesség mi sem ugráltatjuk ezeket a legjobb barátokat, mert könnyedén eltávolodhatnak tőlünk, ha visszaélünk a barátsággal.
Ha igazán gondban voltam, idáig számíthattam a legjobb barátokra. De csak akkor kérem a segítségüket, ha már önerőből végképp nem sikerül megoldani a szituációt.
Mit adnának fel értem? Köpnék a levegőbe egy nagyot és aláállnék, hogy jól pofán kapjon, ha egyszer is olyanra vetemednék, hogy arra kényszerítsem bármelyiküket is, hogy feladjon bármit is értem.
sokmindenen átmentünk úgyhogy azt kell h mondjam h majdnem mindent... persze van egy határ de olyat nem is várok tőle h megtegyen ami túllép azon a határon
17/F ő is 17/F
Az életem is rábíznám, de a kutyáim életét nem. (Ezt úgy kell érteni, hogy a pánikolásával általában pont, hogy csak jól megnöveli a veszélyt.)
Most például ő segít nekem intézni a dolgaim, mert bokától csípőig gipszben vagyok, mindennap jön, és estig marad. Rengeteget kaptam tőle (segítség, kitartás, odaadás és érzelmek). Maximálisan számíthatok rá. És ő is rám. Még nem hagytam cserben.
Hát egészen eddig számíthatott rám. Én őra nem.
Segítettem neki, anyagiakban, és eltűnt mint a szürke szamár a ködben.
mint kiderült azóta fűnek-fának azt hajtja, hogy mi milyen lepukkantak vagyunk, a gyerekem egy szál pelusban van egész nap, és nem adjuk meg azt a pénzt amit kölcsönkértünk.
15 ezer forintot elcserélt 10 év barátsággal, ebből 3 év lakótársi viszonnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!