Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Édesanyám miért szól meg egy...

Édesanyám miért szól meg egy olyan csekély dolog miatt, hogy szeretem a vihart, viharban fényképezni?

Figyelt kérdés

Imádom a természeti jelenségeket fényképezni, csak natúrban nézni őket, a legcsodálatosabb művész. A vihar pedig kimondottan a kedvenc témám. Imádok viharban sétálni (főleg vízparton), nézegetni az ablakban, aludni viharos éjjeleken...

Anyukám szó szerinti idézete szerint ez beteges. Sokszor kiakadt rajta... Miért ilyen? Nem értem én ezt. Valaki sejti? :D

lány, 20

2011. márc. 25. 16:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

24f, nagyon úgy látszik... :)

Ismerős dolgok, nagyon ismerősek. :DD

2011. márc. 25. 20:13
 12/13 anonim ***** válasza:

begyepesedett xd

én is szeretem a vihart,imádom azt a friss illatot (bár nem mindig,akkor amikor olyan hal szag van) és ahogy esik az eső meg fúj a szél meg minden...olyan megnyugtató és olyan jól lehet gondolkodni miközben nézem az esőt :))

az én szüleim is így fogják fel hogy a vihar az rossz,ha én szeretem,akkor fogyatékos vagyok pont

13l

2011. okt. 13. 16:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is imádom, egyszerűen megnyugtat és káprázatos látvány nézni a vihar "pusztítását" és látványát.
2021. jan. 28. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!