Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon fontos! Sok választ...

Nagyon fontos! Sok választ kérek, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Engem a suliban folyton elkapnak. Most azért akarnak egy jó páran megverni,mert állítólag beszóltam az eggyik o.társamnak,aki flegmázott velem,de csak annyit mondtam neki,hogyha bolond,akkor ne írogasson. Ma megyek bulizni,és félek hogy elkapnak ott azok,akik meg akarnak verni. Anyuék nem akarnak máshova átiratni,folyamatosan mennek körülöttem a balhék,de általánosban is mindig megtaláltak engem a hülyeségeikkel,meg most is. Mit csináljak hogy végre nyugton haggyanak? És az a legszebb hogy nemis csináltam semmit. :O De állítólag a volt bnőm nem engedte hogy elkapjanak,ahhoz képest tuti elfognak. Már gyűlölök suliba menni,mert folyton pikkelnek rám. Most egy pár hónapja átmentem egy másik osztályba,ott is mindig célpont vagyok. :'(

16L

2011. márc. 25. 13:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Akkor vedd kezedbe az irányítást.

Hívd fel az iskolát, ahova tudnál járni, közel van, könnyen megközelíthető, egyebek, kérdezs meg tőlük, hogy milyen könyvek szükségesek oda, mik a feltételek, hogy átiratkozz oda stb.

Ha mindez megvan mutasd meg a jegyzeteidet a szüleidnek, magyarázd el, hogy így meg így lehetne átiratkozni, te már mindennek utánajártál, már csak az ő fejbólintásuk kell.

2011. márc. 25. 14:05
 12/13 A kérdező kommentje:
5 percre van tőlem,nem kéne hajnalba kelni,stb.. De áááh..az lesz hogy felhívom őket.
2011. márc. 25. 14:07
 13/13 anonim ***** válasza:
sztrájkolj, ne menj suliba. Ha anyukádék nem iratnak át majd kicsapnak és kénytelenek lesznek máshova íratni. De beszélj velük, hogy utálod a sulid, szemétkednek veled, nem lehet ezen változtatni és értsenek meg, ha meg képtelenek megérteni ne járj be. majd az ofö úgyis szól szüleidnek egy idő után, megkérdezik, hogy miért és annyi.
2011. márc. 25. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!