Nagyon fontos! Sok választ kérek, mit tennétek?
Engem a suliban folyton elkapnak. Most azért akarnak egy jó páran megverni,mert állítólag beszóltam az eggyik o.társamnak,aki flegmázott velem,de csak annyit mondtam neki,hogyha bolond,akkor ne írogasson. Ma megyek bulizni,és félek hogy elkapnak ott azok,akik meg akarnak verni. Anyuék nem akarnak máshova átiratni,folyamatosan mennek körülöttem a balhék,de általánosban is mindig megtaláltak engem a hülyeségeikkel,meg most is. Mit csináljak hogy végre nyugton haggyanak? És az a legszebb hogy nemis csináltam semmit. :O De állítólag a volt bnőm nem engedte hogy elkapjanak,ahhoz képest tuti elfognak. Már gyűlölök suliba menni,mert folyton pikkelnek rám. Most egy pár hónapja átmentem egy másik osztályba,ott is mindig célpont vagyok. :'(
16L
Tök őszintén?
Bocs, hogy ezt mondom, de ha valaki MINDIG célpont és mindenki utálja, akkor nem mindenkivel van baj, hanem veled. Olyan nincs, hogy egy normális embert mindenki utáljon. Az oké, hogy ellenségek mindig vannak, na de ez már túlzás.
Vagy a másik: milyen iskolába jársz? Tele van esetleg cigányokkal és te vagy az egyetlen fehér ember? Vagy fordítva? Csak tippelgetek.
Esetleg túl kirívó az öltözködésed? Vagy olyan elveket vallasz, ami másoknak zavaró? (netán hippi vagy, vagy punk, náci, ilyesmi?)
Vagy ami még lehetséges, mindig kell a tömegnek valaki, akit utálhatnak, lehet, hogy azért te vagy, mert hagyod magad?
Csak spekulálok, van esetleg valami egyezés?
1. Ne menj oda bulizni
2. Válts iskolát. Szülőket leültetni, megmutatni a verések nyomait. Megmondani nekik, hogy vagy velük együtt intézed vagy te magad veszed irányítás alá az életedet, és te magad intézed el hogy más iskolába járhass
3. Beszélj az iskolapszichológussal és az iskolaigazgatóval hogy mit tudnál te tenni annak érdekében hogy átjelentkezhess egy másik iskolába
Engem is elgyepáltak kis koromban, hiába kértem nem írattak át (mert az hosszú macera - mondták) helyette gyomorvérzésem lett, és befelé fordultam -na ez mennyivel jobb?...és az elsővel ELLENTÉTBEN nekem nem volt semmi stiklim, fehér voltam a fehérek között, és csak azért bántottak, mert NEM AKARTAM mást bántani ÉS NEM VOLTAM DÖGLÖTT HAL AKI ÚSZIK AZ ÁRRAL...meg akinek ha azt mondják hogy ugorj a kútba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!