Ha egy nő megharagszik, egy életre megharagszik?
Hét éve megcsaltam a páromat (nem feleségem) Nagyon padlón voltam anyám halála miatt, rengeteget ittam, nem is nagyon emlékszem az egészre.
A munkahelyem megszűnt, a pénzem elfogyott, az Ő lakásában lakom és most úgy érzem, vissza fogok kapni mindent!
Én nem bocsátanék meg neked. Megcsaltál. Miért? Ittál és nem emlékszel semmire. Na és? Anyukád halála sajnálatos dolog, de nem ok arra, hogy megcsald a párod.
Ha összetörnéd a kocsiját, a hófehér szőnyegre kiöntenél egy pohár vörösbort, azt meg lehet érteni, rossz passzban vagy. De hogy megcsald a párod? Én a helyében elhagytalak volna. Ha bosszút akarna állni, már megtetet volna. Megérdemelnéd, de nem süllyed le a "szintedre", nem hiszem, hogy van okod félni.
Nem lenne azóta melletted, ha nem szeretne.
Nem az a kérdés, megbocsájtottt-e , hanem az hogy miért jött ez a rossz érzés most elő. Te magad leírtad a választ.Persze, hogy idegesebbek vagytok, ha se pénz, se munka.Az is érthető, hogy rosszul érzed magad.
Ne a múlton emészd magad, hanem próbálj a jövőre koncentrálni!
Ha rendbejön az életetek, lesz munka és pénz, akkor a szerelem is szebb lesz.Igyekezz minél több dolgot megpróbálni, hogy munkához juss!
Tanulj vmit, mondd el minden ismerősödnek(távolinak is) hogy munkát keresel, nézz körül távolabbi vidékeken is!
Addig pedig próbálj vmi alkalmi munkát, vagy bevételt keresni! Nézz utána, nem ad-e az önkormányzat vmit(pl. lakhatási támogatás) Ha otthon vagy, vállald át a háztartási munkák egy részét, ez is sokat ér. Hozd rendbe a lakásban, amit tudsz, letört fogantyúk, kopott festés.
A párod örülni fog, és nam azon gondolkodni, hogy minek lóg a nyakán vki aki 100 éve megbántotta.
Ha mégis felmerül, mond, hogy az már nem te vag (hiszen 7 év alatt az utolsó sejtünk is kicserélődik)
Lehettek még fordított helyzetben is, te is kitartanál mellette akkor, nem?
Ami 7 éve történt, az nem számít. (bár fehér ember nem felejt, tudod) Én megértem, hogy magad alatt vagy, de ezzel csak idegesíted őt is. Lássa, hogy van benned erő!
Mozgass meg minden követ, hogy a gondok megszűnjenek, és nem lesz semmi baj.
Folyt.
Ez hülyeség, hogy a megcsalás ilyen halálos vétek lenne.
Előfordul az minden családban.
Aki nem tette meg, azok közül meg sok kiprovokálta, ez még rosszabb. Annál sokkal jobban meglehet bántani vkit, mint hogy egyszer megcsalod.
S az vesse rád az első követ, aki bűntelen!
A párod is megcsalt talán vkit még teelőtted.., ki tudja.
Utolsóra re:
Szerintem az én véleményem a csalásról nem tartozik szorosan ide, de válaszolok.
De előbb: A kiírt kérdésnél nem a megcsalás a kulcsszó, ami rég a múlté, hanem az, hogy most milyen a helyzet? Miért kerülnek felszínre régi sérelmek, és hogyan lehetne a jelent jobbá tenni. Szerintem itt a valamikori megcsalás lényegtelen, csak azt jelzi, hogy feszültség van. Ami viszon valóságos, és meg kell oldani.
Kedves Kérdező: nyilván nem a munkádba-fizetésedbe szeretett bele ez a nő, aki még a félrelépésedet is megbocsájtotta valamikor az őskorban. (és hány szerelmes nő van, aki küzd, hogy visszaszerezze a férfit, bármilyen használt állapotban is)
Vedd elő a RÉGI VARÁZSODAT, borotválkozz meg, öltözz fel otthon is rendesen, látsszon rajtad, hogy erős akarsz lenni, aki megoldja az élet hozta problémákat! Segíteni fog, és melletted fog állni, de ha magadba roskadsz, neki is nehezebb. Nyomja a vállát a családfenntartás terhe, ha felemleget régi sérelmeket, meg kell neki bocsájtani, meg kell nyugtatni és kész.
Kedves előttem engem kérdező. Inkább írd ki külön kérdésbe ezt, de addig is:
ez a nő megbocsájtott akkor végérvényesen. Ha nem tudott volna megbocsájtani, akkor szólnia kellett volna jóval korábban!
Van nagyobb bűn, mint egyszeri félrelépés, hidd el!
Pl. ha nem szeret, de velem marad; ha nem tiszteli az igényeimet; ha önző; ha kárt okoz a családnak: pl eljátssza a pénzt, a becsületet stb.; ha nem törődik a gyerekekkel, nem törődik velem; mogorva, hazudozó, felelőtlen stb.; ha rossz mellette élni; ha nem vállal felelősséget; tudnék még ilyeneket sorolni
egy egyszeri félrelépés semmi, megtévedt, megbánta, ha szeretem túlteszem magam rajta (nem arra gondolok, ha valaki zsinórban mást se csinál, az nem is kapcsolat)
Lényeg, hogy van-e szeretet. Ha van, túlél mindent, mindenki téved időnként az élet különböző területein. Ha meg nincs, akkor olyan mindegy, hogy megcsalt, vagy nem. Csak az egonk tiltakozik.
...különben, nem tartozik ide, csak a hitelességért - én enm csaltam még meg soha senkit tettleg, csak gondolatban.
De rájöttem, hogy az ugyan az. Aztán emgem meg megcsalt a férjem igazából. És tudod? Megértem. Igaza volt. Elváltunk különben, s a párom soha nem csalna meg és én sem őt. De ehhez gyűjtenünk kellet némi élettapasztalatot.
A gyakoriságról való véleményem a baráti körömre alapozom. Mert vígasztalni akartak anno, és kiderült, hogy kb. 80%-nál volt vagy van ilyesmi. Én akkor nem hittem volna, kb 5%-ra tettem volna ezt, míg nem mondták el. Példásan élő párok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!