Akik alacsonyabb végzettségű személlyel házasodtak, nem bánták meg a választásukat?
Nálunk az a helyzet áll fenn, hogy én egyetemet végeztem, a párom szakmunkás kőműves. Nem támadni akarom, mert belátom, hogy sokkal intelligensebb és fogékonyabb nálam, másodsorban pedig én a lényébe szerettem bele, szóval eszemben sincs elhagyni.
DE!! A környezetemben jönnek s sugdolózások, hogy mit keresek egy szakmunkás mellett... :(
Azoktól kérdem, akik a helyzetemben vannak. TISZTA ŐSZINTÉN: megbántátok valaha egy kicsit is a választást ez ok miatt?
Én a másoddiplomámat csinálom, ő pedig szobafestő. De nálunk nincs gond,én intézem a hivatali ügyeket, papírmunkát, ő meg amit én nem tudok( pl barkács dolgok).
Már 6 éve együtt. Soha nem bántam meg. És én nem foglalkozom efféle dolgokkal. Pedig az ő családja egy időben elkezdte ezt a dumát, hogy szétszedjenek minket.
Anyukám mindig arra tanított hogy mindenki a saját szakmájában a jó attól függetlenül hogy szakács vagy mérnök.Én megnyugtattam a páromat, és elmesélte hogy milyen emberek vannak a gólyatáborban és milyen állat módjára viselkedtek a leendő diplomás emberek.
Elég nagy bajok vannak a környezeteddel, de az ok szerintem egyszerü. Valószínüleg szimplán féltékenyek és ebböl jön a rosszindulat.
Nincs attól primitívebb ember a földön, aki valakit az iskolai végzettsége alapján ítél meg.
Mikor fogják végre megtanulni az emberek azt, hogy az iskolai papír NEM minősít emberileg?
Annyira unom már ezt a hülyeséget, hogy megszólják az embert, ha nem olyan szintű iskolai végzettséggel rendelkezőt választ, mint amilyen szintű iskolai végzettsége neki van!
Én is szakmunkás vagyok, és megértem, hogy sokan lenézik őket, látom nap, mint nap az iskolában a sok idióta embert, akik két értelmes mondatot nem tudnak összerakni, DE ezen túl kéne esni, mert nem minden ember egyforma! Nem a végzettség fogja meghatározni a személyiségét az embereknek.
Pl. itt vagyok én, szerintem az írásom alapján nem sokan mondanák azt, hogy szakmunkás képzőbe járok (modern nevén OKJ-s képzésre).
Nekem diplomás párom van, 5 éve együtt vagyunk, eddig nem volt baj, csak a családja részéről, főleg apuci felől, mert ő nem ilyen lányt képzelt el a fia mellé... Képzelem mi lenne, ha esküvőről is szó lenne, a fiát kitagadná...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!