Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik alacsonyabb végzettségű...

Akik alacsonyabb végzettségű személlyel házasodtak, nem bánták meg a választásukat?

Figyelt kérdés

Nálunk az a helyzet áll fenn, hogy én egyetemet végeztem, a párom szakmunkás kőműves. Nem támadni akarom, mert belátom, hogy sokkal intelligensebb és fogékonyabb nálam, másodsorban pedig én a lényébe szerettem bele, szóval eszemben sincs elhagyni.

DE!! A környezetemben jönnek s sugdolózások, hogy mit keresek egy szakmunkás mellett... :(

Azoktól kérdem, akik a helyzetemben vannak. TISZTA ŐSZINTÉN: megbántátok valaha egy kicsit is a választást ez ok miatt?

2011. márc. 25. 09:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
09:32 vagyok: én egyetemi diplomával rendelkezem és nem nézek le senkit vagy nézek fel rá az iskolai végzettség függvényében.
2011. márc. 25. 09:34
 12/22 anonim ***** válasza:
66%
Kedves 09:24-es.Aki irodában dolgozik,az is piálhat és cigizhet.
2011. márc. 25. 09:38
 13/22 anonim ***** válasza:
78%

Én a másoddiplomámat csinálom, ő pedig szobafestő. De nálunk nincs gond,én intézem a hivatali ügyeket, papírmunkát, ő meg amit én nem tudok( pl barkács dolgok).

Már 6 éve együtt. Soha nem bántam meg. És én nem foglalkozom efféle dolgokkal. Pedig az ő családja egy időben elkezdte ezt a dumát, hogy szétszedjenek minket.

Anyukám mindig arra tanított hogy mindenki a saját szakmájában a jó attól függetlenül hogy szakács vagy mérnök.Én megnyugtattam a páromat, és elmesélte hogy milyen emberek vannak a gólyatáborban és milyen állat módjára viselkedtek a leendő diplomás emberek.

2011. márc. 25. 09:41
 14/22 anonim ***** válasza:
Ilyen még létezi???Nekem senki nincs a környezetemben aki ezzel foglalkozna vagy csak hallottam volna róla.Hihetetlen mikkel foglalkozna egyesek unatkoznak nem???
2011. márc. 25. 11:00
 15/22 anonim ***** válasza:

Elég nagy bajok vannak a környezeteddel, de az ok szerintem egyszerü. Valószínüleg szimplán féltékenyek és ebböl jön a rosszindulat.

Nincs attól primitívebb ember a földön, aki valakit az iskolai végzettsége alapján ítél meg.

2011. márc. 25. 11:10
 16/22 anonim ***** válasza:
90%
Azonos szellemi szint kell, az meg nem végzettséghez kötött.
2011. márc. 25. 11:14
 17/22 anonim ***** válasza:
Én soha nem foglalkoztam ilyesmivel egyetlen dolog érdekelt vagy szeretem vagy nem és kész.
2011. márc. 25. 14:45
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Nekem az a nem mindegy,hogy a ferjem tobb 100 ezret keres. Egy szakmunkas meg max 200 ezret.
2011. márc. 25. 16:02
 19/22 anonim ***** válasza:

Mikor fogják végre megtanulni az emberek azt, hogy az iskolai papír NEM minősít emberileg?

Annyira unom már ezt a hülyeséget, hogy megszólják az embert, ha nem olyan szintű iskolai végzettséggel rendelkezőt választ, mint amilyen szintű iskolai végzettsége neki van!

2011. márc. 26. 01:24
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is szakmunkás vagyok, és megértem, hogy sokan lenézik őket, látom nap, mint nap az iskolában a sok idióta embert, akik két értelmes mondatot nem tudnak összerakni, DE ezen túl kéne esni, mert nem minden ember egyforma! Nem a végzettség fogja meghatározni a személyiségét az embereknek.

Pl. itt vagyok én, szerintem az írásom alapján nem sokan mondanák azt, hogy szakmunkás képzőbe járok (modern nevén OKJ-s képzésre).

Nekem diplomás párom van, 5 éve együtt vagyunk, eddig nem volt baj, csak a családja részéről, főleg apuci felől, mert ő nem ilyen lányt képzelt el a fia mellé... Képzelem mi lenne, ha esküvőről is szó lenne, a fiát kitagadná...

21/L

2011. márc. 26. 07:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!