Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretem a "kötelező...

Nem szeretem a "kötelező bemutatásokat". Ezzel én vagyok így egyedül?

Figyelt kérdés

Első barátomtól kezdve utáltam, hogy be kell mutatkozni a szüleinek. Egyáltalán nem érdekelt soha a rokonság, de hát azt ugye mégse mondhattam, hogy tojok rájuk. Később komoly veszekedésekbe is keveredtem, amikor exem le akart vinni vidékre a nagyszüleihez, végülis a kedvéért elmentem, de borzasztóan untam magam és fizikailag rosszul éreztem magam a helyzettől.

Mindettől függetlenül nem vagyok erre büszke, de mit csináljak, nem érdekelnek a rokonok én a sráccal járok és kész! Lehet ezt valahogy normálisan közölni? Most összejöttem egy sráccal, 3 hónapja járunk és már előre félek, mikor találja ki, hogy ismerjem meg a nagycsaládot!

Van olyan még rajtam kívül akit ez ennyire idegesít? Vagy csak én vagyok ilyen...? :S

20L

2011. márc. 24. 16:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Amig jelenlegi páromat nem ismertem meg,én is hátam közepére kivántam az ilyet,kerültem ahogy lehet,sőt,anyáméknak nem is mutattam be 2 kivétellel senkit,őket is csak muszájból...

Aztán páromnál változott a helyzet,nem akart egyből hazacipelni,elvoltunk kettesben (kollégistaként).

Igy hogy nem erőltette azt hogy mutatkozzak már be,viszont sokat mesélt arról hogy épp mi van otthon,megjött a kedvem ahhoz hogy bemutatkozzak,igy egyik hétvégén mentem vele.Szerencsére tök közvetelen szülők,semmi bájcsevej,semmi erőltetett.A nagyszüleit már én kértem h menjünk le,ők messze laknak.

Meg kell találni azt a pasit,aki elég jó ahhoz hogy még a szülei is érdekeljenek...

2011. márc. 24. 18:07
 12/12 anonim ***** válasza:
76%
Nekem szerencsém volt, elmentünk rokonaihoz és az anyja mindenkinek elmondta a nevét, néhány puszi és ennyi. Nem kellett mindenkihez külön odamenni, jópofizni. Békén hagytak, nem faggattak, amikor volt kedvem, akkor beszélgettem velük.
2011. márc. 24. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!