Elengednétek így bulizni? (kérdés rövid)
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, kb 2-3 hetente járok bulizni, akkor is inkább csak barátokkal házibuli. Szüleim szinte mindig elengedtek, persze pár feltétellel, amit betartok mindig. Van egy hely itt a településen ami arról híres hogy drogtanya. Nos ez igaz is volt egy darabig, de mióta rendőri ellenőrzések voltak már alig akad ott valami. Anyum persze még mindig drogos helynek tudja.Egyik haverom meghívott a szülinapi bulijára ami ott lesz, Mivel a srác ott dolgozik. Zárt körű parti lesz. Félek hogy nem engednek el. Nem is az hogy nem bulizhatok, hanem azért ha már meghívtak illene elmennem. Tudom ti nem tudhatjátok hogy engem elengednek-e, de még is ti így külsőleg hogy látjátok, elengednétek?2011. márc. 23. 17:23
11/16 anonim válasza:
Ha nem is az zavar, hogy nem bulizhatsz, akkor mi lenne a baj, ha nem engednek? Hogy illene elmenni? Hát ha nem enged el, akkor megmondod, hogy sorry, anyám nem enged és kész. Nem vagy bunkó tőle.
12/16 anonim válasza:
15 évesen nem hiszem, hogy a bulikon kéne járni az eszednek. Nem valószínű, hogy elengednélek és nem azért, mert egy szívtelen dög vagy, pont ellenkezőleg.
13/16 anonim válasza:
Nem kell elterjednie a hírnek, hogy drogtanya, akkor sem engednélek el szórakozóhelyre. Hogy aztán valaki beletegyen valamit az italodba, megerőszakoljon vagy ne adj Isten legyilkoljon? Persze! 15 éves kislány vagy, valószínű a szüleid szemed fénye!
Örülök, hogy fiaim vannak, őket is féltem, de egy lánnyal megőrülnék!
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Annyiból jó, hogy a barátom és a haveri társaságom állandóan velem van, mind fiúk, tehát ők tényleg vigyáznak rám. Bár ettől ugyanúgy történhet baj. De most ez a zártkörű buli olyan lesz, ahol csak ismerősök, barátok lesznek tehát semmilyen idegent nem engednek be.
Amúgy haverom igen nagykorú már.
2011. márc. 23. 21:05
16/16 A kérdező kommentje:
Ja és első válaszoló kérdésére válaszolva, én biztonságban érezném magam!
2011. márc. 23. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!