Elengedjem hozzá a gyereket ezek után?
A férjemmel 4 hónapja külön élünk, fogalmazhatok úgy is, hogy ő elhagyott bennünket egy nőért, és most vele él. A közös kisfiúnkat (6 éves lesz) kéthetente hétvégén elviszi magához abba az albérletbe, ahol a nővel együtt lakik. A múlt héten azzal jött haza a kisfiam, hogy este amikor a másik szobában nézte a tévét (este 8 és 10 óra között lehetett) az apja meg a nő a másik szobában volt. Ő benyitott rájuk, és a gyerek szavával élve "apa ült a széken, a néni az ölében ült és rá volt hajolva apára, aztán mikor bementem, a néni gyorsan beugrott az ágyba, kizavartak a szobából és azt mondták, hogy máskor kopogtassak". Alig kaptam levegőt, majd megkérdeztem: "És szerinted mit csináltak?" A válasz: "Szeretkeztek, ezt apa mondta."
Ezek után ti elengednétek a gyereketeket az apjához?
A férjed nyilvánvalóan hibát követett el, senki sem tökéletes.
Emiatt azonban eltiltani tőle a gyermeket, sokkal súlyosabb következményekkel járna a gyermek személyiségfejlődésére nézve. Főleg, ha amúgy jó a kapcsolat köztük.
Javaslatom, hogy beszéljétek ezt meg, indulatok nélkül. Téged lehet, hogy sokkol ez a történet, de a gyermeknek szüksége van az apjára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!