Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek ha a szüleim nem...

Mit tehetek ha a szüleim nem engedik meg, hogy ott aludjak valakinél?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok. Igazából az a probléma, hogy eddig még nem volt kapcsolatom. :( Ezért nincsenek hozzászokva a szüleim(legfőképp anyukám) hogy valakinél aludhassak vagy valakivel legyek... Tudom, féltenek, de attól, hogy ott alszok valakinél, nem feltétlen szeretkezem vele, de még ha így is történne, akkor sem vagyok kisgyerek. Sajnos anya ezt nem tudja higgadtan kezelni, alapból nem kedveli a srácot. Tudom, megtehetem, nagykorú vagyok, de akkor anyától semmi jóra nem számíthatok. :( Valószínű egy jó szava se lenne hozzám, nem is nagyon szólna se semmi. Nem akarok rossz viszonyt anyával sem, de a fiúval is szeretnék lenni. Mi ilyenkor a teendő? Úgy érzem, nekem itt a legnehezebb. :( Elköltözni egyelőre nem tudok (még tanulok és nincs megélhetésem, csak amit diákmunkákból összeszedek) és nem is akarok elmenekülni otthonról, de jó lenne ezen a helyzeten változtatni. Kérek mindenkit, aki tud, segítsen!
2011. márc. 22. 17:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Megjelentetem írj bátran:)
2011. márc. 22. 19:22
 12/15 anonim ***** válasza:

írtam Neked:)

2o-L

2011. márc. 22. 19:26
 13/15 anonim ***** válasza:

meddig akarsz anyukád szoknyája alatt bujkálni?

Legyél felnőtt!

2011. márc. 22. 20:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Utolsó te aztán kisegítetted a kérdezőt. Köszönjük!

20-L

2011. márc. 22. 20:36
 15/15 A kérdező kommentje:

Sajnos nem érkezett meg a levél.

Kedves utolsó és társaid... könnyű itt névtelenül okoskodni az önállósodásról, de kérdem én, hogy mégis miből menjek el itthonról??? Nappalin tanulok, mellette néha vállalok diákmelókat, amiből épp csak a kisebb kiadásaimat tudom vállalni, ami a sulihoz kell, magamra jóformán nem is költök, de ezt nem sajnáltatásból írom! Ha melót keresek egyrészt érettségivel semmit nem kapok ebben a régióban, a diplomám megszerzése után nagyobb lehetőségeim lesznek, másrészt viszont ha találnék is valami gyári melót vagy ilyesmit, akkor a sulit nem tudnám mellette vinni és az fontosabb jelenleg! Mellesleg ha el is tudnék menni minimálbérért melózni, akkor se az lenne a vágyam, hogy valami albérletért adjak ki súlyos összegeket, közben a megélhetésre alig maradjon!!! Persze ha a párommal úgy állunk majd anyagilag(biztos meló), akkor majd lehet szó az önállósodásról, hisz nem akarok életem végéig a szüleim nyakán élni! Kihasználni meg végképp nem, ezért is járok diákmelókra.

2011. márc. 22. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!