Mit tehetek ha a szüleim nem engedik meg, hogy ott aludjak valakinél?
meddig akarsz anyukád szoknyája alatt bujkálni?
Legyél felnőtt!
Utolsó te aztán kisegítetted a kérdezőt. Köszönjük!
20-L
Sajnos nem érkezett meg a levél.
Kedves utolsó és társaid... könnyű itt névtelenül okoskodni az önállósodásról, de kérdem én, hogy mégis miből menjek el itthonról??? Nappalin tanulok, mellette néha vállalok diákmelókat, amiből épp csak a kisebb kiadásaimat tudom vállalni, ami a sulihoz kell, magamra jóformán nem is költök, de ezt nem sajnáltatásból írom! Ha melót keresek egyrészt érettségivel semmit nem kapok ebben a régióban, a diplomám megszerzése után nagyobb lehetőségeim lesznek, másrészt viszont ha találnék is valami gyári melót vagy ilyesmit, akkor a sulit nem tudnám mellette vinni és az fontosabb jelenleg! Mellesleg ha el is tudnék menni minimálbérért melózni, akkor se az lenne a vágyam, hogy valami albérletért adjak ki súlyos összegeket, közben a megélhetésre alig maradjon!!! Persze ha a párommal úgy állunk majd anyagilag(biztos meló), akkor majd lehet szó az önállósodásról, hisz nem akarok életem végéig a szüleim nyakán élni! Kihasználni meg végképp nem, ezért is járok diákmelókra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!