Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is gáz hogy néha...

Szerintetek is gáz hogy néha (kb hetente egyszer) az anyukámmal együtt fürdök? 16L

Figyelt kérdés
Jó nagy kádunk van, és ha úgy adódik akkor anyuval együtt fürdünk. Ilyenkor nagyon jókat tudunk beszélgetni. Az egyik barátnőm szerint ez nem helyes. Apámmal persze nem fürdök együtt. Nem értem, hogy mi ebben a baj. Szerintetek?
2011. márc. 22. 17:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

nekem is furcsa :)

én együtt fürdök hetente kétszer a kisfiammal, ő 1,5 éves. szerintem 3-4 éves kora körül megszüntetjük, nekem már annyi idős korában nem férne bele. de ahány ház...

2011. márc. 29. 23:45
 22/29 anonim ***** válasza:

Nem olvastam a válaszokat.

Nekem nem fura, mi is megcsináltuk. Azért valahol akkoriban volt, vagy talán mikor barátom lett, valahogy utána már nem volt ez. Mi nem ily gyakran csináltuk, de ennek nincs jelentősége. Tesóm barátnője, mint kiderült féltékeny lett emiatt rám, mert jókat nevetgéltünk közben. Dehát miért is ne ?

Amíg nem piszkáljátok egymást, szerintem semmi gond, ki milyen mennyi fér bele.

Ne essen rosszul, ha valaki kiakad ezen. De na és ?

2011. márc. 30. 00:54
 23/29 anonim ***** válasza:
Én is fürdök az a nejemmel
2011. márc. 30. 01:35
 24/29 anonim ***** válasza:

Ha neked jó, és anyudnak is, akkor MIÉRT LENNE GÁZ????!!!! Sokan tragédiaként élik meg, ha valami nem a megszokott normák szerint történik. Hát azért nem úgy van az! Mindenkinek megvannak a saját kis szokásaik. Nem értem, hogy ezt miért nem lehet elfogadni???!!!! Előbb azért mindenki a saját háza táján seperjen!!!

Amúgy én nem szoktam együtt fürödni anyummal, de ha neked ez kellemes, és jóleső dolog, meg anyudnak is, akkor kérdem én: MIÉRT NE???? Te lemondanál erről más kedvéért??? Ne légy már hülye!!!

2011. márc. 30. 03:05
 25/29 anonim ***** válasza:

Azt csinálsz amit akarsz! Amit pedig mi mondunk az nem számít.

Az ő testéből jöttél ki és 2 évesen és 34 évesen is a lánya leszel-maradsz.

Aki azt mondja hogy gáz, az csak azért gondolja így mert az évek sora alatt a szülei-iskola-média stb. kinevelte belőle azt a természetes közvetlenséget, amit te a mai napig megőríztél anyukáddal. Én is érzem ezt az enyémmel, pedig elmúltam 30, és csak azért nem fürdünk együtt mert már nem férünk el :)

2011. márc. 30. 08:09
 26/29 anonim ***** válasza:
Gáznak nem gáz, családi szokás kérdése. A mi családunk esetében ez nem férne bele, másként is lehet a beszélgetésre alkalmat keríteni.
2011. márc. 30. 10:05
 27/29 anonim ***** válasza:

Nézzük a strandot, idegen emberek sokszor rettenetes bőrbetegségekkel, egyszál fürdőruhában áztatják magukat.De vannak olyan betegségek is amelyeket nem látunk. Nekünk nincs akkora kádunk hogy ketten fürödhettünk volna régen, de ha lett volna biztos annyummal is fürdök néha.Annyi a lényeg hogy a strandon az a kis bikini aztán nem véd meg semmitől, mindenki beleáztatja magát, hát akkor anyukáddal miért ne fürödhetnél?

Ha így nézzük normálisabb dolog ez mint a strand.

2011. márc. 30. 10:37
 28/29 anonim ***** válasza:
GÁZ GÁZ GÁZ ÉS ROHADTUL GÁZ!
2011. márc. 30. 10:42
 29/29 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz! Én semmi kivetnivalót nem találok benne. Nálunk mondjuk (már csak a kád mérete miatt is) kivitelezhetetlen, de az én 15 éves lányom is előszeretettel jön be a fürdőszobába, amikor én fürdök, mert akkor tényleg nagyon jókat szoktunk dumcsizni. 44/N
2011. márc. 30. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!