Szerintetek is gáz hogy néha (kb hetente egyszer) az anyukámmal együtt fürdök? 16L
Figyelt kérdés
Jó nagy kádunk van, és ha úgy adódik akkor anyuval együtt fürdünk. Ilyenkor nagyon jókat tudunk beszélgetni. Az egyik barátnőm szerint ez nem helyes. Apámmal persze nem fürdök együtt. Nem értem, hogy mi ebben a baj. Szerintetek?2011. márc. 22. 17:05
11/29 anonim válasza:
én a szüleimmel soha nem fürödtem!de a bátyámmal 7 éves koromig!és visszatérve én nem szeretem a nudizást,de téged az én véleményem ne érdekeljen annyira!
12/29 anonim válasza:
én az elöbbi vagyok csak elfelejtettem odaírni hogy 17/f
13/29 anonim válasza:
Én mondjuk egyik tesómmal vagy anyukámmal se fürdenék együtt, viszont nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt, simán bejönnek ha fürdök wc-re, meg hasonló.
14/29 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, jó hogy megvan a kontakt az anyuddal, én a nővéremmel fürdök együtt szívesen ő 22/l én 14/l, nincs ebben semmi gáz:)
15/29 anonim válasza:
Én is szoktam max 2 szer egy évbe anyámmal fürdeni.. 14 vagyok.. és egyáltalán nem vagyok előtte szégyenlős és ő sem előttem. szval nem gáz. és tényleg ilyenkor lehet a legnagyobbakat trécselni;):D
Ne törődj snkivel, és semmivel:D
Nekünk a matektanár mindig azt mondja, hogy az anyukánk előtt semmi takargatni valónk ne legyen, ő az aki megszült, és ő is nő, tehát semmi próbléma nincs ezzel, ő is volt tini, ugyhogy csak nyugi és éljenek az anyukás fürdős traccspartik;)
17/29 anonim válasza:
ha jól érzitek magatokat,akkor ne foglalkozz mással !
18/29 anonim válasza:
Nagy kád, jó sok hab. Egy kis relax... Kell az. :)
20/29 anonim válasza:
Ezen csak a prűd álszentek akadnak fenn. Dehogy baj!
te meg egy 5 éves pszichés szintjén megrekedt nyomoronc vagy. Tudod 16 éves korra bőven kialakul egy egészséges szeméremérzet, aminek semmi köze a prűdséghez... próbáld meg újraértelmezni ezt a szót, barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!