31 éves nő,21 éves férfi? Túl nagy a korkülönbség egy normális kapcsolathoz?
Egyik ismerősöméknél 42 éves a nő és 23 a fiú. Nagyon jól elvannak, együtt élnek, a srác odavan a nőért, a nő is imádja a srácot. Mondjuk a srác eleve egy engedékenyebb, türelmes fiú a csaj meg hordja a nadrágot, és jól elvannak.
Mondjuk a csaj úgy néz ki, hogy az állam leesik a 21éves fejemmel, csinosabb mint én, haja, sminkje, manikűrje mindig tökéletes, a ruháit olyan érzékkel válogatja össze, hogy na még, egyszóval ilyet huszonévesből se fogna ki könnyen, ez a nő meg a fenekét kinyalja a tapasztalatával az ágyban is meg az asztalnál is.
Csak hát ha majd pár év múlva gyereket szeretne a srác meg ilyesmi az azért elég béna lesz, de pillanatnyilag nagyon jól működik.
ma 14:45
Anyakomplexus, de fordítva oké lenne? Tehát az nem apakomplexus...érdekes a gondolkodásod.
Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat!
Nézd, szerintem, mint már írták, ez egyénfüggő.
Én ismerek olyan 30 éves csajszit, akit ha eléd tennék, azt mondanád rá, hogy 20 :)
Szerintem egy idő után kiütközik a nagy korkülönbség. Például a gyerek vállalásnál. Az egyik ismerősöm (hölgy) 43 éves a srác 31. A hölgy már elvált 14 éves nagy fia van. Ő már nem akar szülni. Már nem is nagyon szülhetne! Tisztában van vele,hogy bár nagyon jól meg vannak, nem fog örökké tartani, max. akkor ha a srác lemond a saját gyerekről. Bár ezt nem hiszem! Ő pedig már nem fog szülni neki ez is nyilván való. Más kérdés, hogy érdemes úgy belemenni,hogy tudom, csak ideig-óráig tart!
De szerintem akkor is ki tud ütközni a különbség, ha mondjuk a hölgy már 50 lesz, a pasi meg ereje teljében lévő 40-es. Ő akkor fogja virágkorát érni, amikor nő már igen csak sok szirmát elhullajtotta!:) Szóval szerintem egy ilyen kapcsolat, csak egy ideig életképes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!