Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel szívassam meg a testvére...

Mivel szívassam meg a testvéremet?

Figyelt kérdés
a tesóm a legundorítóbb dolgokat teszi velem amiket csak el tudtok képzelni, gondoltam rá hogy lemágnesezem a vinyóját de az nem elég...
2011. márc. 21. 23:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
97%

képeket ne rakj fel róla a netre, m a személyiségi jogsértés, és még a végén te szívod meg...szexhirdetésnél is, ha visszaélsz a nevével

a hashajtó jó ötlet...és ha akkora sportember...hmm... lesd ki, mikor leteszi az edzőcuccát...vedd ki a gatyáját.

egy kis körömvágó ollóval belül az ülepénél óvatosan vágd át néhány helyen a varrást, de úgy, h ne jöjjön szét, csak ügyesen.

ha összejön, majd edzés közben reped szét a v*lagán :D..és akk tetszeleghet a csajoknak ;)

esetleg ha rosszakat terjeszt rólad, terjeszd azt, h az előző/mostani csajától gombát kapott, és fertőző :D

van mégegy jó...menj be a horgászbolba, vegyél ilyen légylárvát...szórd őket az edzőcipőjébe...élvezet lesz neki, ha felveszi, és a kukacok ott tekeregnek a lábánál XD

2011. márc. 22. 00:54
 22/28 anonim ***** válasza:
55%
Az hogy ö rossz veled,és te is az akarsz lenni vele,nem jó ötlet,mert lesüllyedsz a szintjére és legyöz a rutinjával!Az is nagyon igaz mondás hogy: ha megdobnak kövel dobd visza kenyérrel!Tudom ez most nagyon nyálasan hangzik,de ha te is elkezdesz háborúzni,csak oda juttok hogy egyszer kinyirjátok egymást mint a papírkutyát! Valamilyen uton módon el kellene érned hogy békénhagyjon! Megilyezteni pl. Egyszer mikor rosszat tesz neked valahogy éreztetni hogy sulyos a helyzet,mit tudom én hogy orvonál köss ki vagy nemtudom! Amugy a szüleid mit szólnak ehhez? Hogy engehetik ezt meg? Nem értem....
2011. márc. 22. 00:55
 23/28 anonim válasza:
97%

Szerintem idáig a hashajtó a legjobb ötlet. :D

De lehetőleg úgy csináld, hogy ne otthon jöjjön rá a has-mars, hanem mondjuk suliban. :)

Reggel rakj a piájába vagy a kajájába hashajtót mielőtt mentek suliba.

De mondjuk ha edzés közben besz*rik erőlködés közben az is egész jó ötletnek tűnik.. :D

2011. márc. 22. 01:04
 24/28 anonim ***** válasza:
79%

Elképzelhetetlen leülni vele beszélgetni? Türelmesen, nem frusztráltan elmagyarázni neki, hogy mennyire rossz neked, hogy ő így viselkedik. Nézzen csak szét, mindenhol a nagyobb, erősebb testvér felkarolja, védelmezi a gyengébb kisebbet. Ha csicskáztat magát alacsonyítja le vele. Fel szeretnél nézni rá, de ehhez meg kell komolyodnia.

Ha ez nem válik be, beszélj a szülőkkel.

Ha ez sem, akkor tényleg a saját fegyvereit használd ellene: pletyka terjesztés, pálpusztai sajt a táskába, vízhiány (főcsaplezárás) véletlenül akkor, amikor tökig tusfürdős, format c:/, stb. Ha ez sem józanítja ki, akkor tanulj valami küzdősportot, abszolút zárd ki az életedből a tesót, ha megüt, akkor lásd el a baját.

2011. márc. 22. 06:58
 25/28 anonim ***** válasza:
79%

Guttalaxot este kell csöpögteti, mert 8 óra múlva jelentkezik a hatása.

A szexhirdetésnél meg soha nem jönnek rá, hogy te voltál, nem kell név, csak a telefonszáma. Ha téged hívnának idegenek, honnan tudnád, honnan tudják a számodat? Persze, elárulnák, hogy a netről. És zsákutca. Ki rakta fel? Akár el is írhatták a számot, és véletlenül mennek a tesódhoz a hívások. Én jártam már így, autót akartak tőlem venni, pedig csak 16 éves voltam. Elírták a hirdetésben a számot.

2011. márc. 22. 09:08
 26/28 anonim ***** válasza:
92%
sráácok ti még sose álltatok bosszút?! én gyerekkoromban használtam guttalaxot apámon de csak azért mert néha vert vagy ordított és gyerekként nem tudtam másképp visszavágni(de jó volt hallgatni este hogy mekkora fosás jött rá a munkahelyen:D)viszont ha tényleg megakarja szívatni ilyen gyerekes csíny nem lesz elég.A szex hírdetés nem hiszem hogy izgatni fogja,hisz aki ilyen a tesójával az könnyedén lesöpri majd magáról az ilyen problémákat a kényes fotók sem fogják érdekelni mert aki majd be mer szólni azt szétveri és innentől kezdve a többiek meg sem mukkannak szóval én újra megkérdezem:mi az amitől a legjobban fél vagy legalábbis közepes szinten(mert belül lelkileg kell kikészíteni)mit szeret csinálni?(mert azt kell tönkretenni amit szeret vagy azt a környezetet) és mi a kedvenc tárgya amihez a legjobban kötődik?(mert azt kell tönkretenni ez jobban fog fájni neki mintha egy fotót kitennél) ugyanis a bosszú lényege tönkretenni mindent a környezetében ami biztonság érzetet ad neki, mindent amitől jobb érzései támadnak ha rossz dolgok érik(aki nézett ilyen bosszúról szóló filmeket az igazán tudhatná)és lelkileg kell megalázni és kisöcsi amíg érzi hogy belül gyenge vagy és tartasz tőle akár egy kicsit is addig semmi esélyed ellene.Én az apám ellen veszekszek néha és bár ő a nagyobb amióta érzi hogy nem félek békén hagy pedig fizikailag simán lenyomhatna
2011. márc. 22. 11:35
 27/28 anonim ***** válasza:
85%
még annyi hogy mielőtt bosszúba kezdesz, próbáld meg másképp megoldani a dolgot szülők bevonásával,vagy hogy megerősíted magad amivel leállítod mert ha látja hogy nem tartasz tőle és ha érzi hogy téged nem zavar amit csinál akkor abbahagyja mert akkor nincs már benne élvezet a számára,de ha belekezdesz a bosszú dologba az már háborút fog jelenteni és verekedés vagy rosszabb is lehet belőle
2011. márc. 22. 11:38
 28/28 anonim válasza:
Egyszer elértem, hogy egy osztálytársam elköltözzön Pestre :)
2012. máj. 10. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!