Mivel szívassam meg a testvéremet?
képeket ne rakj fel róla a netre, m a személyiségi jogsértés, és még a végén te szívod meg...szexhirdetésnél is, ha visszaélsz a nevével
a hashajtó jó ötlet...és ha akkora sportember...hmm... lesd ki, mikor leteszi az edzőcuccát...vedd ki a gatyáját.
egy kis körömvágó ollóval belül az ülepénél óvatosan vágd át néhány helyen a varrást, de úgy, h ne jöjjön szét, csak ügyesen.
ha összejön, majd edzés közben reped szét a v*lagán :D..és akk tetszeleghet a csajoknak ;)
esetleg ha rosszakat terjeszt rólad, terjeszd azt, h az előző/mostani csajától gombát kapott, és fertőző :D
van mégegy jó...menj be a horgászbolba, vegyél ilyen légylárvát...szórd őket az edzőcipőjébe...élvezet lesz neki, ha felveszi, és a kukacok ott tekeregnek a lábánál XD
Szerintem idáig a hashajtó a legjobb ötlet. :D
De lehetőleg úgy csináld, hogy ne otthon jöjjön rá a has-mars, hanem mondjuk suliban. :)
Reggel rakj a piájába vagy a kajájába hashajtót mielőtt mentek suliba.
De mondjuk ha edzés közben besz*rik erőlködés közben az is egész jó ötletnek tűnik.. :D
Elképzelhetetlen leülni vele beszélgetni? Türelmesen, nem frusztráltan elmagyarázni neki, hogy mennyire rossz neked, hogy ő így viselkedik. Nézzen csak szét, mindenhol a nagyobb, erősebb testvér felkarolja, védelmezi a gyengébb kisebbet. Ha csicskáztat magát alacsonyítja le vele. Fel szeretnél nézni rá, de ehhez meg kell komolyodnia.
Ha ez nem válik be, beszélj a szülőkkel.
Ha ez sem, akkor tényleg a saját fegyvereit használd ellene: pletyka terjesztés, pálpusztai sajt a táskába, vízhiány (főcsaplezárás) véletlenül akkor, amikor tökig tusfürdős, format c:/, stb. Ha ez sem józanítja ki, akkor tanulj valami küzdősportot, abszolút zárd ki az életedből a tesót, ha megüt, akkor lásd el a baját.
Guttalaxot este kell csöpögteti, mert 8 óra múlva jelentkezik a hatása.
A szexhirdetésnél meg soha nem jönnek rá, hogy te voltál, nem kell név, csak a telefonszáma. Ha téged hívnának idegenek, honnan tudnád, honnan tudják a számodat? Persze, elárulnák, hogy a netről. És zsákutca. Ki rakta fel? Akár el is írhatták a számot, és véletlenül mennek a tesódhoz a hívások. Én jártam már így, autót akartak tőlem venni, pedig csak 16 éves voltam. Elírták a hirdetésben a számot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!