Nem tudom dönteni. Egyik vagy másik?
Ide írtam, mert szerettem volna értelmes, felnőtt emberek válaszát kérni. Mielőtt az lenne, hogy ez az én döntésem, tudom, de félek, hogy nem veszek észre valamit, amit más igen. Szóval ha tudtok, segítsetek. Megpróbálom röviden.
A mese egyik fele: Lassan 1 éve ért véget egy másfél éves kapcsolatom, amiről úgy éreztem, hogy megtaláltam az igazit (ő is viszont), de nagyon messze laktunk (az ország két vége, én itt tanulok, ő ott dolgozik) és a szülei is kiutáltak, mert nem fogadták el, hogy különc vagyok... megoldani a találkozást máshogy nem lehetett, csak náluk, szóval fájó szívvel, sírva, elváltak útjaink...
A mese másik fele:
Megismertem egy férfit, beleszerettem, közel lakik, nagyon sokban hasonlítunk, most volt fél éve, hogy együtt vagyunk, semmi baj nincs vele az ég világon, de valami mégis hiányzik...
Beszélgettem az exemmel és ugyanúgy ő sem felejtett el engem ő is engem akar, énis őt...
Viszont vele annyira nem volt jó a szex, mint a mostanival, az exem és énköztem az érzések pedig megváltoztak ez alatt az egy év alatt...
De mégis úgy érzem, csakis vele tudnám képzelni az életem (ahogyan ő is), míg a mostanival nem :(
Folyamatosan vacilálok, egyik percben úgy érzem nem adok időt a mostaninak, a másiknak azt, hogy el kellene felejtenem a régit... nem tudom, hogy józanész, vagy mire kellene most hallgatnom, mert a szivem cserbenhagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!