Belefásultam a jelenlegi életemben és úgy érzem a dolgok tőlem függetlenek, nem tudok változtatni?
Figyelt kérdés
20éves vagyok, aupair. Jó fél éve kinn vagyok, és még 3 hónapom maradt, de azt érzem nem bírom tovább. Az anyukával nem jövök ki jól, ezen kívül tudom, h irigyelnivaló az életem. Pénzt keresek, vannak barátaim, jól beszélem a nyelvet, szeret a kislány. Mégis állandó kudarcként élem meg az egészet, az anyuka maximalista, mind tőlem a takarításban, mind a gyerekétől a legjobbat várja el(és ezt ugye nekem kell behajtani a kislányon), és persze sosem elégedett. Én már teljesen belefásultam abba, h állandóan beleköt a munkámba, és egyre többet és többet kell elvárnom a kislánytól. Az életemben már sok kudarc ért, és azt érzem, ha hazamennék, akkor az megfutamodás lenne, és végig szeretném csinálni. De már egyre jobban utálom az egészet, mert hiába számomra már beteges precízséggel, mégis állandóan elégedetlen velem. Hogyan nyerhetném vissza az életkedvem és a lelkesedésem, h ezen túl lépve azért még jól érezzem magam, és ki tudjam használni a mostani lehetőségeimet(világjárás, barátok, nyelvtanulás), ahelyett h magamban búslakodnék?2011. márc. 21. 17:53
1/2 anonim válasza:
szerintem az normális, hogy ha neked fizet akkor tőled elvár valamit (pl takarítás terén), ha túl sokat akkor lehet, hogy jobb ha más "főnökasszony" után nézel... gyermekkel kapcsolatban, lehet, hogy nem jó hogy egyre többet vár el tőle, de sajnos ebbe nem szólhatsz bele
2/2 anonim válasza:
Ott van pl. az a kislány, aki a nap nagy részét gondolom veled tölti. Tedd őt boldoggá amellett, hogy követelned is kell tőle. Az anyukával ne foglalkozz egy barátnőm Amerikában volt babysitter, őt is semmibe vették, hasonló cipőben volt mint te. Ő egy idő után egy másik családhoz ment át, ha végkép nem megy a dolog válts te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!