Hogyan lehetne ezen változtatni a nővéremmel kapcsoaltban?
Van egy nővérem. 23 éves és még nem volt barátja. nem az a bulizós típus. a szüleinknél dolgozik reggeltől estig vagy mikor hogy és tényleg csak ebből áll az élete. hogyan lehetne ezen változtatni mert már engem zavar ez az életmód ? a szemtőlszembeni beszélgetést hagyjuk, mert azért olyan jó testvérek nem vagyunk.
18/f
Nem hiszem, hogy a napja minden egyes percéről tudsz. Lehet, hogy vannak barátai, esetleg randizgat, vagy van valami alakuló kapcsolata, csak nem köti a család orrára. Nem mindenki kiáltja ki ezeket a dolgokat a világba rögtön. Én pl úgy vagyok vele, hogy csak akkor vinnék haza pasit, ha a dolog nagyon nagyon komoly lenne, mondjuk mielőtt összeköltözünk valószínű közölném anyámékkal h van valakim.
Amúgy ha a nővéred boldogtalan így ahogy van, akkor érdemes beavatkozni és megpróbálni segíteni, de amíg ez csak téged zavar addig nem. Van aki egyszerűen nem bulizós és kész, attól még lehetnek barátai és nem szar az élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!