Miért nem készítik fel a lányokat a tipikus könnyűvérű pasik kivédésére?
Anyák, vagy egyesületek vagy a média.
mert ilyen témában vagy semmi nincs vgy a "minden férfi szemét" nevű butaság
Pl. miket szoktak hazudozni, mikkel manipulálnak, ilyesmi.
Na, ezt jól megmondtad, kérdező! :D Akkor így hangozhatna a kérdés: "Miért nincs olyan, hogy... izé, nem tudom pontosan mi?"
Magyarán lényeg a lényeg: az értelmes, normális tinédzserek fel vannak készítve. A kevésbé értelmesek is, csak őket ez nem érdekli. Ennyi.
ha a szülő normális erkölcsi példát mutat és jó értékrendet ad a gyereknek, akkor az a legmocskosabb helyen sem válik züllötté. láttam már rá példát, ezért állíthatom biztosan.
a médiának pont nem az az érdeke, hogy normális, lelkileg egészséges emberek legyenek a társadalom tagjai, hiszen ők nem befolyásolhatók.
szerintem ezt se könyvből se filmből nem tanulja meg az ember. ha a szülő jól neveli a gyereket, akkor nem fog bedőlni minden hülye szövegnek meg idióta pasiknak.
viszont ha ilyen baromságot nevelünk a gyerekbe hogy minden férfi/nő szemét, akkor az életben nem lesz egy normális párkapcsolata, mert bizalmatlan lesz. azt kell neki inkább megtanítani, hogy gondolkozzon mielőtt cselekszik, ne higyjen el mindent, amit hall, vagy lát. kell egy egészséges bizalmatlanság, de nem a végletekig.
persze, a rosszat is meg kell tapasztalni, hogy utána értékeld a jód. de abba a hibába sem szabad belemenni, hogy megelégszel a rosszal, csak mert eddig rosszakba botlottál.
az elégedetlenség a fejlődés hajtóereje.
"tipikus könnyűvérű pasik"??????
Hehe, ez új!
Idáig tipikus könnyűvérű nőkről tudtam!
Pedig már benne vagyok a korban!
Talán ezért nem készítik fel a lányokat, mert mások sem hallottak erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!