Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem készítik fel a...

Miért nem készítik fel a lányokat a tipikus könnyűvérű pasik kivédésére?

Figyelt kérdés

Anyák, vagy egyesületek vagy a média.

mert ilyen témában vagy semmi nincs vgy a "minden férfi szemét" nevű butaság

Pl. miket szoktak hazudozni, mikkel manipulálnak, ilyesmi.

2011. márc. 19. 09:26
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Nem olyanra, mert az hülyeség is. Nem is tudom, mire gondoltam, úgy voltam vele ha értelmes gondolat akkor úgyis leírják mások, de tényleg olyan sokféle dolog van, hogy nem nagyon lehet ezt így.
2011. márc. 19. 10:37
 32/40 anonim ***** válasza:

Na, ezt jól megmondtad, kérdező! :D Akkor így hangozhatna a kérdés: "Miért nincs olyan, hogy... izé, nem tudom pontosan mi?"

Magyarán lényeg a lényeg: az értelmes, normális tinédzserek fel vannak készítve. A kevésbé értelmesek is, csak őket ez nem érdekli. Ennyi.

2011. márc. 19. 10:41
 33/40 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem értelem kérdése, nagyon nem, hanem lelkiegészségé.
2011. márc. 19. 10:46
 34/40 A kérdező kommentje:
Szoktam felvetni témát amiről nincs pontosan fogalmam, mert hatékony válaszok jönnek, hatékonyabbak mintha azt a kérdést teszem fel ami lényegében a kérdésem. asszem :D
2011. márc. 19. 10:51
 35/40 anonim ***** válasza:

ha a szülő normális erkölcsi példát mutat és jó értékrendet ad a gyereknek, akkor az a legmocskosabb helyen sem válik züllötté. láttam már rá példát, ezért állíthatom biztosan.

a médiának pont nem az az érdeke, hogy normális, lelkileg egészséges emberek legyenek a társadalom tagjai, hiszen ők nem befolyásolhatók.

szerintem ezt se könyvből se filmből nem tanulja meg az ember. ha a szülő jól neveli a gyereket, akkor nem fog bedőlni minden hülye szövegnek meg idióta pasiknak.

viszont ha ilyen baromságot nevelünk a gyerekbe hogy minden férfi/nő szemét, akkor az életben nem lesz egy normális párkapcsolata, mert bizalmatlan lesz. azt kell neki inkább megtanítani, hogy gondolkozzon mielőtt cselekszik, ne higyjen el mindent, amit hall, vagy lát. kell egy egészséges bizalmatlanság, de nem a végletekig.

persze, a rosszat is meg kell tapasztalni, hogy utána értékeld a jód. de abba a hibába sem szabad belemenni, hogy megelégszel a rosszal, csak mert eddig rosszakba botlottál.

az elégedetlenség a fejlődés hajtóereje.

2011. márc. 19. 14:32
 36/40 anonim ***** válasza:

"tipikus könnyűvérű pasik"??????

Hehe, ez új!

Idáig tipikus könnyűvérű nőkről tudtam!

Pedig már benne vagyok a korban!

Talán ezért nem készítik fel a lányokat, mert mások sem hallottak erről.

2011. márc. 19. 18:52
 37/40 A kérdező kommentje:
Neked újdonság, hogy vannak pasik akik könnyen kaphatóak a szexre?
2011. márc. 19. 19:27
 38/40 anonim ***** válasza:
Pont ez az, hogy minden férfi kapható a szexre:) Legfeljebb kapcsolatban van, hűséges és visszafogja magát. Egyes nőkre szokás azt mondani, hogy könnyűvérű. Ez olyan, mintha egy férfire mondanák azt, hogy k.rva.
2011. márc. 23. 14:15
 39/40 A kérdező kommentje:
Nők is ugyanolyan nyitottak a szexre, direkt használtam a könnyűvérűt pasira, mivel semmi különbség nincs a nők és a férfiak szexuális igényei között, csak a társadalom a nőkkel keményebben bánik. Egyébként nem minden pasi könnyűvérű, belső igények vannak és egyéni eltérések. Nem minden férfi ribi.
2011. márc. 23. 14:28
 40/40 anonim ***** válasza:
Jé, egy értelmes és szimpatikus kérdező :) Szerintem jó a kérdés. Szerintem amúgy testbeszédet lehetne tanítani, lehetne színjátszó kör és érzelmek elemzése. Ez jól jönne, mert tényleg nem tehet róla senki hogy esetleg a szülei naivak, ovis koruk óta együtt vannak és burokban élnek, nem tudják elmondani a gyerekeiknek hogy mire kell figyelni. Ja, és nem minden pasi csak szexet akar, és nem minden pasinak van gusztusa az összes nőhöz. Pl, aki ezt írja, az ilyen emberekre is fel lehetne hívni a figyelmet színjátszókör keretein belül. Különböző személyiségtípusokat lehetne eljátszani amatőr módon. De nemcsak párkapcsolatban hanem barátságban üzletben stb az átverős embereket beazonosítani.
2019. márc. 3. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!