Miért nem készítik fel a lányokat a tipikus könnyűvérű pasik kivédésére?
Anyák, vagy egyesületek vagy a média.
mert ilyen témában vagy semmi nincs vgy a "minden férfi szemét" nevű butaság
Pl. miket szoktak hazudozni, mikkel manipulálnak, ilyesmi.
Oh, már látom, hogy a kérdező egy megrögzött feminista. Pfúj... most megyek el innen! :D
22L
Feminista az annyit tesz, hogy valaki nem nézi le a nőket és nem tartja se többre se kevesebbre őket mint a férfiakat és én ezeket vallom.
Ha élsz azokkal a jogokkal (iskola, szavazás) amit a feministák értek el, akkor magad is feminista vagy, mert amúgy nem élnél olyan dolgokkal amiket elértek, és kiharcoltak.
Azért nem készítik fel, mert egy életképes, normális nő nem enged hülyét csinálni magából. Azért még nem kell feministának nevelni.
A feminista sem azt jelentette 100-200 éve, mint most. Régen alapvető jogokat kértek, amit megkaptak. Minden tiszteletem érte nekik! De a mai demagóg feminista felfogástól felfordul a gyomrom! Érdekes, engem sosem vert át semmilyen könnyűvérű pasi, pedig nem lehet mondani, hogy hú de sok tapasztalatot szereztem ellenük magam. Egyszerűen nyitott szemmel járok a világban. Ha egy nőről szép dumával le lehet beszélni a bugyit, annak úgy kell. Az ostoba, ezt érdemli. Aztán az ilyenek utána persze szidják a férfiakat. Gondolom, Te is így járták, azért tetted fel a kérdést.
Gondolkodni kéne, nem a butácska fejünk után menni, akkor nem lenne gond!
Nincs itt női elnyomás, inkább azt látom, egy nő könnyebben jut előre, mint a férfi. Igen, a testével, de ez őt igazolja! Rátermettebb férfiak (és nők) nem lépnek előre, de az, aki dekoratív és fiatal persze már mindjárt vezetői pozícióban van! Csinálja csak, nem fáj nekem, de akkor ne sajnálja senki nekem a nőket!
22L
És egyébként visszatérve a kérdéshez:
Az anyák nem készítik fel a lányukat?
Válasz: Miért, nem teszik? Szerintem sok anya elmondja a lányának, hogy kislányom, ne járj Petivel, mert meghúz és elhagy, mint a többi lányt. Ám Piroska nem hallgat anyura, mert ő már őskövület, különben is Peti jóképű, menő és anya ne szóljon bele az életembe, nagylány vagyok már!
A média miért nem készíti fel őket?
Válasz: Ha úgy vesszük, az is felkészíti. Nem nézik a lányok a napi sorozatot, hogy Juanitát hogy csalja meg Rodrigó? Vagy Izodora nem tudja, hogy Migel egy csélcsap hímringyó, mégis töri magát utána, mert jóképű? Mert persze mivel az mese, ott a végén Migel megembereli magát és normális családapa lesz. A tévé előtt ülő Julcsika meg elhiszi, hogy ez így van, így mikor összejön a drogos, nőverő Gáborral, akkor biztos benne, hogy csakis őérte a fiú majd megváltozik...
Szóval mondhatni a médiából is a hülye a hülyeséget szűri le, az értelmes meg a mondanivalót.
Miért nincsenek egyesületek ilyen célból?
Válasz: Mert ha lennének, érdekelne valakit? A kamaszlány elmenne egy olyan egyesületbe, ahol tanácsokat osztogatnak? Mert a tinik pont arról híresek, hogy érdeklik őket az ilyesmik. Hisz mint olvassuk itt is, nagyon figyelnek a szexuális felvilágosításon is! Nem, ott zenét hallgatnak meg facebookoznak, mert ők már azt tudják, az uncsi! Aztán mikor Petike becsempészi a lompont Piroskának gumi nélkül, aztán Piroskának nem jön meg a havija, nem tudja, mi történt. Vagy netán lecumiz egy srácot a sikátorban, és meg van ijedve, hogy terhes.
Miről beszélünk???
Ha egy nő a testével jut előre, ott valószínűleg van aki vevő az ilyesmire, és az valószínűleg férfi, így nem értem miért igazolná ez a nőket vagy a férfiakat.
Én soha nem dolgoztam vagy tanultam olyan helyen, ahol nő előre tudott volna törni azért mert volt olyan felettese aki ilyen könnyen és ízléstelenül adja a lehetőségeket, ha ilyeneket tapasztalsz olyan gyakran, hogy ebből következtetést tudsz levonni, akkor gondolkozz el, miért vonzod az ilyen helyeket, és színvonalasabbra törekedj.
A sok idiótát én se bírom, aki feministának állítja magát, pedig nősoviniszta és férfigyülölő, meg akik férfiasodni kezdenek, olyat is ismerek, direkt férfi cuccokat vesz az egyenjogúság nevében (vagy travi csak nem tudok róla) ezek idióták, nem feministák. Az a baj, hogy a sok sérült nő hirdeti a feminizmust, akiket bántottak, bántalmaztak férfiak és férfigyűlölők lettek és nem objektívek, sok ilyen nem normális a nőket minden bűn alól felmenti meg ilyenek.Nem értem őket, mert csak lejáratják a nőügyet, mikor a saját sérelmeik feldolgozásáért vannak csak nem pedig az ügyért.
Nem vertek át engem, max 14 éve de akkor se lett belőle szex.
Beszélgettem több lánnyal nemrég, akiket ugyanúgy vezettek félre, igaz bántalmazott családból voltak a lányok, amiatt lehetett őket könnyebben manipulálni, de rájuk gondoltam, hogy aki nem tehet arról, hogy nincs olyan belső készlete, hogy megvédje meg felismerje ezeket a dolgokat, azoknak le lenne írva, de persze fiúknak is.
Ahol én dolgoztam, ott a nők voltak bent sokszor tovább, ezt egy előző kommentezőnek írom egy munkahely nem reprezentatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!