Mit gondoltok ezekről a nevekről? Fiú:Botond, Zalán Lány:Csenge, Jázmin, Szira, Aisa
Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 18:00
21/26 anonim válasza:
Zalán, Csenge, Jázmin most nagyon felkapott divatnevek nem tetszenek. A Botond és az Aisa elmegy a Szira semleges.
22/26 anonim válasza:
Gyönyörű magyar nevek! Aisa és Szíra a kedvenc két női nevem. A lányom tuti Aisa lesz, ha lesz, Szíra kizárva, mert a kutyámat hívják így. :)
23/26 anonim válasza:
A fiú nevek szépek, ha egyszer fiam lesz Zalánnak fogom hívni!:) Lányok közül a Csenge és a Jázmin tetszik!
24/26 anonim válasza:
A Szira egy ősmagyar név, és azt jelenti, hogy "szürke".
25/26 anonim válasza:
na most olvasom mi lett azóta,nem azt mondom szégyelnie kéne csak hát sok baja lesz még ezzel a suliban A Botonddal meg a Zalánnal és a legtöbb névről beképzelt libák jutnak sajnos eszembe mert azokat ismertem ilyen névvel,arról nem is beszélve sok Jázmin van már az a Aisa olyan furán cseng nem szép és a Csenge megint támadható név lesz.Botond névvel meg mindig buta gyerekeket látok, a Zalán meg max ha művész lesz akkor jön jól neki amúgy Zala megye jut róla eszembe:DAz Armand meg azért tetszik nekem,mert minden Armand akit ismertem naagyon kedves ember:DTudom butaság ilyen érvet felhozni,de én így kötődöm a nevekhez,meg persze az is számít mit jelent a név,mert az a tapasztalatom,hogy tényleg olyan lesz valaki amit jelent a neve.Tehát nem az a lényeg számomra hogy hűű de fantasztikusan cseng a neve hanem hogy ha rá gondolok jó érzés járjon át ne az hogy jesszus micsoda egy név ez
26/26 anonim válasza:
ja és még valami azt kérdezted mit gondoltok ezekről a nevekről és nem azt,hogy mondjátok el milyen jót választottam.Én csak a kérdésednek megfelelően válaszoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!