Dávid, Lídia, Áron. Tetszenek ezek a nevek? Ha gyermekeim lesznek, így szeretném nevezni őket.
Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 17:13
11/21 anonim válasza:
Lídiáról egy maradi nagynéni vagy egy vénlány jut eszembe illetve egy roppant ellenszenves egyetemi tanárom.
12/21 anonim válasza:
Levente gyönyörű név! Lehet az én fiam is így fogják hívni! :)))
13/21 anonim válasza:
Lídia meg Áron nagyon tetszik, de a Dávid nem!
Szerintem már sok van belőle.
14/21 anonim válasza:
A Dávid jó, bár tényleg elég gyakori. Az Áron tetszik, a Lídia viszont öregasszonyos. Nem büntetném azzal a gyerekemet, hogy így hívom.
15/21 anonim válasza:
a Dávid tetszik. :DD
a Lídia és az Áron nem annyira.
17/21 anonim válasza:
Mind a három nagyon szép név!
Bár mostanában nem tudom, mennyi Dávid van, nem a legritkább név, de pl. az én korosztályomban nem nagyon ismerek Dávidokat.
18/21 anonim válasza:
Dávid nemtom mennyire gyakori manapság de nem nagyon ismerek más Dávidokat. Én Dávid vagyok, tudom ajánlani. :D
A Lídia elég jó név.
Az Áron viszont a 2000-es évek névadási divathullámának része a Bencével és a Mátéval együtt, én nem választanám.
19/21 anonim válasza:
A Dávid nagyon nem tetszik, amit helyette írtál, a Levente viszont a szívem csücske, imádom :) Felénk nem is olyan gyakori, csak egyetlen Leventét ismerek (Dávidot meg csomót). Az Áron is egészen tetszik (Áront is csak egyet ismerek), meg a többi Á betűs férfinév is. A Lídia kicsit szokatlan, de nem túlzottan, végül is nem rossz név, de nem hiszem, hogy adnám a lányomnak. Azért úgy összességében tetszik az ízlésed :)
20/21 anonim válasza:
Elfogult vagyok az Áronnal és a Leventével mindkettő van a családban...:) Szóval nekem tetszenek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!