Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Dávid, Lídia, Áron. Tetszenek...

Dávid, Lídia, Áron. Tetszenek ezek a nevek? Ha gyermekeim lesznek, így szeretném nevezni őket.

Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 17:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Lídiáról egy maradi nagynéni vagy egy vénlány jut eszembe illetve egy roppant ellenszenves egyetemi tanárom.
2011. márc. 18. 17:34
 12/21 anonim ***** válasza:
43%
Levente gyönyörű név! Lehet az én fiam is így fogják hívni! :)))
2011. márc. 18. 17:34
 13/21 anonim ***** válasza:
30%

Lídia meg Áron nagyon tetszik, de a Dávid nem!

Szerintem már sok van belőle.

2011. márc. 18. 17:39
 14/21 anonim ***** válasza:
A Dávid jó, bár tényleg elég gyakori. Az Áron tetszik, a Lídia viszont öregasszonyos. Nem büntetném azzal a gyerekemet, hogy így hívom.
2011. márc. 18. 17:45
 15/21 anonim ***** válasza:

a Dávid tetszik. :DD

a Lídia és az Áron nem annyira.

2011. márc. 18. 17:58
 16/21 anonim ***** válasza:
50%
a Levente sztem tök jó!
2011. márc. 18. 18:25
 17/21 anonim ***** válasza:

Mind a három nagyon szép név!

Bár mostanában nem tudom, mennyi Dávid van, nem a legritkább név, de pl. az én korosztályomban nem nagyon ismerek Dávidokat.

2011. márc. 18. 19:28
 18/21 anonim ***** válasza:

Dávid nemtom mennyire gyakori manapság de nem nagyon ismerek más Dávidokat. Én Dávid vagyok, tudom ajánlani. :D

A Lídia elég jó név.

Az Áron viszont a 2000-es évek névadási divathullámának része a Bencével és a Mátéval együtt, én nem választanám.

2011. márc. 18. 20:08
 19/21 anonim ***** válasza:
A Dávid nagyon nem tetszik, amit helyette írtál, a Levente viszont a szívem csücske, imádom :) Felénk nem is olyan gyakori, csak egyetlen Leventét ismerek (Dávidot meg csomót). Az Áron is egészen tetszik (Áront is csak egyet ismerek), meg a többi Á betűs férfinév is. A Lídia kicsit szokatlan, de nem túlzottan, végül is nem rossz név, de nem hiszem, hogy adnám a lányomnak. Azért úgy összességében tetszik az ízlésed :)
2011. márc. 18. 20:24
 20/21 anonim ***** válasza:
Elfogult vagyok az Áronnal és a Leventével mindkettő van a családban...:) Szóval nekem tetszenek!:)
2011. márc. 19. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!