Milyen otletetek van furkalodo, mindenbe beleszolo, irigy anyos ellen?
:) igazan jo valaszok :) koszonom
megprobalok nem venni tudomast rola , de nehez lesz. Igazabol mindig megtalalja a gyenge pontomat.
pl. Az orvos azt mondta a kislanyom nem hizott eleget az elmult ket honapban. Erre most rakezdte, hogy O mindig eteti rendesen. Biztos en nem adok neki eleget enni.
A hatam mogott O is beszel, Emiatt az aposom nem kedves velem, de sosem artottam neki, alig beszelunk emiatt is tudom az anyos van a hatterben. IGazabol az faj neki hogy boldogok vagyunk es ezt akarja orokke felrugni.
Allandoan atjon. hiv, hogy mit csinalok, mit miert csinalok, mit hol mennyiert veszek. Ruhellem. Megmondtam mar a ferjemnek, de O azt mondta amig velem vagy el kell fogadnod Ot. egyebkent nyitva az ajto. Pedig nagyon szeret tudom, de megmondta az anyja mindig elso helyen fog allni ha valasztania kell.
Hát, ha ezt mondta a férjed az elég gáz...legalábbis engem elszomorítana, sőt...
Én a helyedben odamondogatnék az anyósnak, hogy : Igen valószínű éheztetem a saját gyerekemet, nem adok neki enni...
Hátha magához tér! A legjobb nem beszélni vele, kerülni, kérdéseire nem válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!