Egymasra talalas par ev elteltevel? Van erre esely?
Volt nekem egy gyerekkori baratnom. Vegig egyutt voltunk kisebb-nagyobb megszakitasokkal egeszen kozepsuliig. Belsore teljesen egy hullamhosszon voltunk. Talan kulsore voltunk masok o inkabb az a sportos csaj volt mindig, en meg olyan csajos.Nagyon sok kozos kellemes elmenyunk volt. A jovot is ugy mond egyutt terveztunk. Soha igazandibol nem mondtuk ki,hogy szeretjuk egymast de en teljes mertekben ugy tekintettem ra,mint a testveremre. Mielott a kozepiskolat otthagytam(lelki okok- egy masik tortenet) kiderult nagyon sok rossz dolog rola,hogy a hatam mogott elmond mindennek, kibeszel, elferditi a dolgokat rolam...stb Amugy sem voltam jol lelkileg de ezzel a dologgal teljesen padlora kerultem. Ugyanis o benne biztam a legjobban. Miutan ott hagytam az iskolat egyszer megkeresett,hogy azt hitte attol,hogy nem jarok mar oda suliba tarthatnank a kapcsolatot. Ekkor ugy gondoltam,hogy kiirok mindent magambol es irtam neki egy nagyon hosszu emailt amibe leirtam mindent amikkel bantott, amik rosszul estek..stb mindent amivel csalodast okozott nekem.
Ezzel veget is ert a tortenet.
Lezarult.
Azota eltelt par ev mindketten felnottek vagyunk de ugy erzem,hogy hianyzik. Teljesen megvaltozott legalabbis kulsoleg nagyon szep lett, csajos lett es rengeteget bulizik. Csak ugy,mint en. Azota nem sikerult olyan baratnot talalnom,mint o. Vannak ugy mond ,,haverjaim`` de olyan kozeli baratnot nem sikerult talalnom.
Ma azt almodtam,hogy megint baratnok vagyunk:)
Es nagyon jo erzes volt. Azon gondolkoztam,hogy megkeresnem ot. Ti mit gondoltok?
Hivjuk a baratnomet Kinganak a masik lanyt Zsofinak. Szoval ok ketten egyszer eleg csunyan ossze vesztek. En probaltam partatlan maradni es inkabb a kibekitesukre torekedtem. Zsofi atkuldte a beszelgeteset amit Kingaval folytatott. Mondta,hogy csak a veget olvassam. Ugy ereztem valami oknal fogva,hogy elolvasom az egeszet. Es voala ott volt minden...
Zsofi nem szandekosan csinalta ezt.Ugyanis o a mai napig a baratnom soha nem akarna nekem semmi rosszat.
Szoval te ugy gondolod hagyjam?
Amugy ahogy irtam abban az idobe nagyon sok veszekedesem volt Kingaval, elegge eltavolodtunk egymastol is. Szoval csak a szokas dolgokat csinaltuk egyutt: egyutt mentunk suliba, egymas mellett ultunk orakon, egyutt mentunk haza, kis beszelgetesek az altlanos dolgokrol...
De azelott mi nagyon nagyon jo baratnok voltunk. Es azok az idok hianyoznak nekem.
Nekem is hiányzik sok olyan ember társasága akikkel anno jóban voltunk...és volt h engem is megkerestek hogy jaj de jó lenne összefutni pletyizni meg hogy hiányzom stb.Aztán ezek is csak füstbe ment tervek maradtak...nem mondom hogy haragudnánk egymásra egyszerűen most így alakul az életünk h távol vagyunk egymástól és nem erőlködünk különösebben.Nem tartom kizártnak h egyszer még talán újra barátok leszünk de sajnos igaz az h vannak barátságok amik csak időszakosak,vagy olyanok amik arra épülnek h mikor kinek van épp nagyon szüksége a másikra.
Szóval nemtudom,én nem ügetek már ilyen emberek után mert még én jönnék ki belőle rosszul,csak kiröhögtetem magam...majd az élet elrendezi.Ha meg nem akkor ennyi volt lesznek még jobb barátaid is hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!