Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan mérges a férjem?

Jogosan mérges a férjem?

Figyelt kérdés

Nem, nem a válás kategória, csak egy vita, amiben kíváncsi lennék kívülállók válaszaira.

Van egy lakása, ami ki van adva. A gázművektől szüksége lett volna egy szerződésre (az eredetit elvesztette), illetve információra, hogy van-e elmaradása és mennyi. Írt meghatalmazást és megkért, hogy menjek be.

A honlapot nézegetve (hogy hol van a legközelebbi kirendeltség), láttam telefonos ügyfélszolgálatot. Az adatokat bediktálva mindent el tudtam telefonon intézni, a szerződést küldik, illetve megmondták az egyenlegét is.

Tény, hogy elvileg telefonon nem tudtak volna mindenben segíteni, de egy kis "udvarlással" kötélnek állt az ügyintéző hölgy és olyat is el tudtam intézni, amit elvileg így nem lehetett volna.

Megvan minden információ, amire szüksége volt. Most mérges, hogy miért nem mentem be, amikor megbeszéltük.

Nem értem, ha 15 perc alatt el tudtam intézni, miért kellett volna 2-3 órát ülnöm a kirendeltségen ugyanezért?

Az eredmény ugyanaz.

2011. márc. 16. 11:05
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék, nem ordította le a fejemet, csak puffogott, amikor felhívtam, hogy mi újság.

Sajnos az időgazdálkodása nem a legjobb, sokszor nem vesz igénybe telefonos segítséget (pl egy találkozó előtt odacsörögni, hogy áll-e még, majd 2 óra autózás után pofára esik, hogy a másik elfelejtette vagy mégse ér rá).

Sokáig ügyfelekkel dolgoztam és nálam már "rutin", hogy először telefonon próbálkozom és csak akkor megyek személyesen, ha telefonon vagy interneten nem intézhető.

Illetve mindenhova időpontot kérek (orvos, közművek, stb), hogy ne menjen el egy fél nap a várakozással.

2011. márc. 16. 11:17
 12/24 anonim ***** válasza:

Neki miért lett volna fontos h bemenj???érdekes!

Nem a végeredmény a fontos?

2011. márc. 16. 11:17
 13/24 A kérdező kommentje:

Igen, én is ezen vitatkoztam össze vele. El van intézve. Nem mindegy, hogy hogyan?

Nem a kirendeltség vezetőjével feküdtem le az infókért, csak telefonáltam egyet :)

Bocsánat, csak amikor letettem a telefont, első mérgemben kiírtam a kérdést.

2011. márc. 16. 11:21
 14/24 anonim ***** válasza:

"Egy férfi nem szereti ha egy nő másképp cselekszik, mint ahogy ő tette volna, mert meggyőződése mindnek, hogy úgy jó minden, ahogyan ők elképzelik."

Nana ...azért ne általánosítsunk már!

Mert nincs igazad ebben kedves válaszoló.

Egyébként ha ahelyett, h örülne inkább mérges a férjed ,akkor ott más gondok lehetnek a háttérben.Vagy pedig így kellett demonstrálja mennyire kezében tartja a dolgokat és mennyire okos és tekintélyes főnök mindig mindenhol minden alkalommal és minden pozícióban?;)

Ha hazaér kergesd meg a seprűvel a ház körül:)Hogy tudja hol a helye :)Ne csak engem kergessenek állandóan:D

Mert az én asszonykának a seprű vagy fakanál (amik rettentő veszélyes fegyverek ám:)mindig ott vannak kéznél.

2011. márc. 16. 11:34
 15/24 A kérdező kommentje:

Visszahívott, állítólag az a baja, hogy "csak leráztak, úgyse küldik ki a szerződést".

Bakker, az előzőt azért nem küldték ki, mert visszavitte a posta, hogy lebontott épületnél nincs hova bedobni...

Most bemegy ő személyesen...

Tényleg nehogy már várjunk két napot, hogy megérkezik-e. ÁÁááá!!!

No mindegy, ha neki ez az álma, hogy bent dekkoljon órákat a munkaidején felül, akkor hajrá... ez már tényleg a felesleges önsz.patás kategória...

2011. márc. 16. 11:49
 16/24 anonim ***** válasza:

Nyugi, ne húzd fel magad, velem is megesik, hogy ha valamit nem személyesen intézek el, akkor nem érzem azt, hogy "el van intézve".

Szerintem azért puffog, mert egyrészt feleslegesen ment pocsékba az az energiája, amit a meghatalmazásra fordított, másrészt nem nyugodt ettől az elintézési módtól, ami neked sikerült. (Esetleg kicsit féltékeny is, hogy neked sikerült.) Én azért felhívnám őt telefonon, és ha tényleg nem múlik semmi rajta, elmondanám, hogy semmibe nem kerül még két napot várnia, a meghatalmazása is érvényes lesz legközelebbre is, ha nem jön meg a papír a héten, majd bemegyek és személyesen elintézem, addig viszont ő ne menjen be feleslegesen!

2011. márc. 16. 12:21
 17/24 A kérdező kommentje:

A meghatalmazásra sok energiája biztos nem ment el, mert kinyomtattam, ő aláfirkantotta a "meghatalmazónál", a többit kitöltöttem én.

Mindegy, ha neki ez ennyire fontos és szerinte így kell csinálni, hát hajrá...

Bár, apám rosszabb, ő nemhogy nem hajlandó telefonon intézkedni, hanem inkább feleslegesen keresztülutazza az országot.

Szintén közműves esetben éppen külföldön voltam és megkértem, hogy kérdezzen meg tőlük valamit. Fogta magát és 250 km-t utazott a fővárosba. Amikor megkérdeztem, hogy az egy dolog, hogy nem akar telefonálni, de a tőle 20 km-re levő kirendeltség miért nem volt jó, akkor azt a választ kaptam, hogy "ott semmit nem tudnak a fővárosi viszonyokról, a fővárosban illetékesek csak". Hja, és pennával írnak, a számítógépes rendszer csak dísznek van :)

2011. márc. 16. 12:27
 18/24 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért puffog ezért a férjed.. Én a helyedben biztos nagyon kiakadnék, hogy igen kreatívan és hatékonyan elintéztem egy problémát, amit egyrészt irigységből nem méltat, másrészt mindenképpen be akarja magyarázni nekem, hogy hülye vagyok, rosszul csináltam, és mégis neki kell elintéznie (Ezért megy be a papírért.) Esélyt sem ad rá, hogy bebizonyosodjon, ügyes vagy. Sértené a férfiúi büszkeségét, ha felülmúlnád.

Ha ez velem történik, sértetten felhívom, hogyha ennyire nem bízik a munkámban hogy be akar menni "elintézni" az ügyet, akkor ezentúl oldjon meg mindent ő maga, mert úgy látszik én hülye vagyok hozzá. Hisz én csak a zoknik mosásához értek..

2011. márc. 16. 14:13
 19/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a szeretőjével akart találkozni, amíg te a hivatalban vagy, és most ezt keresztülhúztad ezzel. Most mehet ő a szeretőjéhez, önköltségen.
2011. márc. 16. 14:15
 20/24 A kérdező kommentje:

Igen, feltétlenül szerető lesz. A "ma valamikor elintézem" alapján képzelem, hogy milyen pontosan meg tudta beszélni a randit a szeretőjével :)

Az Isten áldjon meg, ha egy házasságban van egy vita, akkor egyenesen következik, hogy abban egy szerető is van... Jujj.

2011. márc. 16. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!