Egy ilyen beszólásra lenne valami hozzáfűzni valód? Még egy "kedves" rokon.
A párommal évek óta együtt vagyunk (3,5). Nekem elég fiatalkás az arcom (úgy értem, olyan 16-nak nézek ki kb.), ezt bevallom...de húsz éves vagyok.
A párommal egyik nap sétálgattunk, szembementünk egy rokonnal a párom részéről. Láttam, hogy már akkor volt valami baja velem, de nem mondtam semmit, gondoltam csak "beképzelem magamnak".
Erre másnap ők ismét találkoztak (csak én akkor nem voltam ott) mire a férfi beszólt a páromnak, hogy azért egy cseppet se normális, hogy ilyen fiatal kislánnyal kezd ki, s ha a helyébe lenne akkor keresne egy jobbat, másabbat, felnőttebbet. (jelzem egyébként nem vagyok bányarém, az alakom egész jó...és általában barátságos vagyok, a párom 21 éves)
Én eddig lenyeltem a beszólást...
Én jót nevetnék ezen. Ha pedig az én rokonom jönni így oda hozzám, hogy "hát te figyelj már ez a lány egy kicsit fiatalka hozzád képest nem gondolod?" Fülig érne a szám és elmondanám, hogy hát igen egy év van köztünk szóval jól látod a helyzetet. Aztán tejesen elnevetném magam.
Mondjuk lehet, hogy azért, mert nekem akkor is fülig ér a szám, ha karambolozok vagy ha valaki meglök, belém köt az utcán... Szóval kár volt leírnom ezt . :( (amúgy a kérdéseden is kellemesen mosolyogtam miközben értékeltem a szituációt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!