Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányom egy drogossal él...

Lányom egy drogossal él együtt. Már az öngyilkosságon gondolkodom, el vagyok veszve teljesen. Kihez fordulhatnék?

Figyelt kérdés
Regisztráltam ezen az oldalon segítség reményében. Lányom 19 éves, egyetemen tanul, együtt él a pasijával. Az az ember 25 éves létére semmit nem csinál, csak drogozik, iszik, a lányom egyetem mellett dolgozik, a pasit tartja el ennyi idős létére. 1,5 éve ismerte meg, már akkor nagyon elleneztem, mikor 17 éves kamaszként hazahozta ezt a semmirekellő embert és ha nem vagyok erélyes, akkor még az érettségit sem csinálja meg. Nekünk mindig jó volt a kapcsolatunk, rendesen tanult, mindent elmondott nekem, nem keveredett rossz társaságba és tessék, ez a pasi teljesen megváltoztatta rossz irányba. Én már tehetetlen vagyok, úgy érzem, itt a vége az életemnek. Tényleg ennyit érek, hogy a gyermekem, akivel megpróbáltam mindig maximálisan foglalkozni, levegőnek néz és egy ilyen alak miatt azt sem bánná, ha én eltűnnék a föld színéről? Az apjával nem élek együtt, neki saját családja van, a gyerektartást fizeti. Vele hiába próbáltam beszélni, hogy a lánya is drogozik, nem érdekli a legkevésbé sem. A lányom barátnője még szóba áll velem, ő meséli, hogy a gyerekem olyan rosszul lett egy buliban, hogy majdnem a mentő vitte el. Hiába hívom nem veszi fel, vagy ha igen akkor is leráz, leordít, elmenni nem merek hozzájuk mert a fiú nekem esne. Mindennap sírva fekszem le, aludni nem tudok, mert nem tudom hogy mi van vele. Menjek el pszichológushoz? Az nem segít rajtam. Mit tehetnék? Nagyon kérem, segítsenek
2011. márc. 15. 15:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is azt csinál amit akar 19 éves. Neked meg a saját életeddel kellene foglalkoznod nem azzal, hogy Ő mit csinál. Ha hibázik, majd tanul belőle.
2015. márc. 6. 10:00
 22/22 anonim ***** válasza:
Az hogy fősulis és dolgozik egy dolog. A másik meg az el e végzi a sulit, és meddig lesz munkája. Mert ha nagyon rákap az anyagra, onnantól fogva nincs visszaút. Kirúgják a suliból, elveszti a munkahelyét. A depitől mégtöbbet lövi magát. Majd fog kelleni a pénz. A dogok drágák. A pasi nem dolgozik, vagy lopni fognak, vagy, ami valószínűbb a lányod árulja magát. Napi 4-5 menet és meg van az adagra a pénz. Szép jövő mondhatom. Sajnos ebben nem tudsz a lányodnak segíteni. Erőszakkal, csak azt éred el, hogy megutál, és mégjobban a drogos haverja karjaiba taszítod. Magának kell rájönnie arra, hogy rossz úton jár. Biztosítsd arról, hogy szereted, és rád számítat. De pénzt ne adj neki! Lehet drogra költené. Ezt a barátot addig kellett volna likvidálni míg fiatal volt a lányod. A r..hadék rászokatta a drogra!Pedig a lányod megbízott benne. És ha már függő nem biztos, hogy le tud állni. A drog rabja lett.
2015. ápr. 28. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!