Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám öngyilkos akart lenni,...

Anyám öngyilkos akart lenni, felvágta az ereit, de "nem lett belőle baj", hogyan dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
a lényeg hogy épp nálunk aludt barátom és ő is látta ezt az egészet,van egy hugom,akinek végképp szüksége van anyámra de mégis képes volt megtenni ezt velünk! barátommal 4 éve vagyunk együtt,utobbi idöbe sok volt a veszekedés de kb 4 hónapja újra jó lett a kapcsolatunk összeakartunk költözni és most közölte h ez neki sok volt és nem akar ez miat velem maradni amit anyám csinált magával! összeomlottam teljesen,h ez miatt megy tönkre a kapcsolatom! nem tudom feldolgozni hogy ezt neki is látni kellett és ez mellett még azt is megemészteni h anyám ilyenre képes volt!
2011. márc. 15. 10:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Aki öngyilkos akar lenni az bolondok házába való,annak az élete semmit nem ér,csak tönkreteszi a mások életét,nem tudom sajnálni az ilyen embert.
2011. márc. 15. 14:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az anyukád tette csak ürügy volt neki.
2011. márc. 15. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!