Akik elnyomó kapcsolatban élnek, miért "partnerek" benne?
Sok olyan kérdéssel találkozom itt, amikor (főleg nők) panaszkodnak, hogy a partnerük lelkileg és/vagy fizikailag megalázza, lehetetlen helyzetbe hozza, bántalmazza őket.
Közben a leírásokból kiderül, hogy pl. a pasi fintorog az ételre, akkor nekiállnak és csinálnak neki mást. Tehát valahol együttműködnek a játszmában.
A kérdésem főleg arról szól, ahol csak lelki terror van, mert azt még meg tudom érteni, hogy a fizikai bántalmazástól való félelmében valaki megtesz olyat is, amit egyébként nem tenne.
Azért ilyenkor én mindig mosolygok hogy panaszkodnak de a másik oldalt sose halljuk.
Sír itt a sok nő de azt elfelejtik megemlíteni hogy ők se angyalok.
Olyan nincs hogy egy pasi egyik percről a másikra megváltozzon miközben a felesége egy szintiszta angyal.
A másik meg amikor jönnek hogy megütötte őket az állatt férjük, aztán meg kiderül hogy előtte addig ütötték és pofozták a pasit amíg el nem szakadt a cérna és az visszacsapott.
Minden éremnek két oldala van.
Ennek sok oka lehet a félelem a bizonytalanság a pénz hiány.
De mindig van választás és senkinek nem kötelező tűrnie.
van egy ismerősöm. eddig barátnőmnek mondtam, de kezd betelni a pohár.
ennek a lánynak van egy undorító pasija, aki meglopja, volt, h megütötte.
sokáig nem értettük a másik barátnőmmel, h ez a lány miért tűr neki. most jöttünk rá: élvezi. nincs miért ott tartania a pasit, van saját lakása, az egyik szobáját ki tudná adni, h megéljen, nem csúnya, de ezek után csak azt tudom, mondani, h iszonyat buta.
folyamatosan panaszkodik, h neki milyen szar, a barátja milyen köcsög, hogy bánik vele. már felajánlottuk, hogy segítünk kirakni a fickót, ha egyedül nem tudja, de még ezt a segítséget sem fogadja el, pedig már indokolt lenne.
egyetlen nőt sem tudok megérteni, aki egy ilyen faxxal van együtt, mikor egy halom értelmes, érzelmes hapsi van pár nélkül.
az, hogy van gyerek, az pláne indok a szakításra, hiszen hogy ítélheti egy anya ilyen sorsa a saját gyerekét, h ezt kelljen végignéznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!