Mit tudjak tenni ebben a helyzetben? (többi lent)
Kevés dologra vagyok allergiás de ha valaki(apám, miközben 20 éves vagyok, nem 14 éves taknyos) egyfolytában az én dolgaim után nyomoz, na azért az már sok. Szerintem ebben a korban neki semmi köze hozzá, az én dolgom, hogy szabadidőmben a neten milyen oldalakat olvasok, mikkel foglalkozok(semmi törvénysértő dolgot nem tettem soha, ő pl. olyat kifogásol, hogy minek olvasom a kuruc.info-t, közösségi oldalakra miért írok ki ezt, vagy azt; minden 2.-al valami baja van:S, meg ilyesmik). Mi a ***t csináljak hogy ne pofázzon mindig bele a dolgaimba?
(Alapjáraton nem vagyok agressziv, sőt inkább kifejezetten nyugodt)
Töröld az ismerőseid közül, vagy pl. facebook-on mikor kiírsz egy post-ot ott van egy kis lakat, ahol be tudod állítani, hogy x,y azt ne lássa.
A böngészőben mindig töröld ki az előzményeket. Valószínűleg nem fogod tudni megértetni vele, hogy már nem vagy gyerek, de szerintem próbáld meg kiharcolni a függetlenséged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!