Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » En lennek a komolytalan es...

En lennek a komolytalan es gyerek ehhez?

Figyelt kérdés

Neha ugy erzem kepes lennek az anyasagra a baratommal de o ugy mond kiabrandit az egeszbol.

Van egy kiskutyam es neha ugy beszel hozza,mintha a gyerekunk lenne peldaul: gyere ide apadhoz meg nekem mondja ha nem velem meg akkor majd az apja megneveli. Meg meg olyanokat mond,hogy o a papamaci en a mamamaci es a kutyam meg a kismacink. Nektek lehet megmosolyogtato de engem annyira idegesit es teljesen tisztaban van vele,mert szamtalnszor megkertem,hogy ne mondjon ilyeneket.

Ugy erzem,hogy teljesen gyerek ehez az egeszhez.

Vagy en gondolom rosszul?

2011. márc. 14. 21:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Asszem értem már, szóval úgy gondolod a párod a korához képest éretlen? És hiába áll anyagilag és mindennel együtt úgy, hogy megtehetné a családalapítást, a szintje nem engedi? Tehát gyerekesnek gondolod?
2011. márc. 14. 22:05
 12/18 A kérdező kommentje:
Igen, utolso. Valami hasonlot akartam kihozni az egeszbol.
2011. márc. 14. 22:09
 13/18 anonim ***** válasza:

25 évesen ne csodálkozz h megelégszik egy kutyussal mint gyerekpótlék,vagy inkább gyerekelőleg...

te se vagy túl idős,ugyanannyi idősek vagytok mint mi

én irtam a malackás választ

még ráérsz gyerketszülni,élvezd az életet,a szabadságot,hogy kettesben vagytok,majd ráérsz szülni 5 év múlva,addigra már párod feje is benő

2011. márc. 14. 22:11
 14/18 anonim ***** válasza:

21:47 vagyok

Óóó látnád bátyámat, egy nagy gyerek, egy örök gyerek, de hihetetlen jó apa:) és gondolkodás nélkül tűzbe menne a feleségéért, és a pici fiáért. A kettő nem üti ki egymást hidd el. Sőt mióta megvan a pici talán komolyodott is, de bizonyos dolgokban még midig egy mamlasz gyerek, és keresztapám is ugyanilyen. Ő is nagyon jó apa:)

2011. márc. 14. 22:12
 15/18 anonim ***** válasza:
Apa is ilyen nyugi :) Látnád hogy becézgeti a macskáját :D 24 éves volt mikor születtem, ő a legjobb apa a világon :) Most 45 éves és tényleg örök gyerek :) Csodálatos dolog ilyen apa mellett felnőni :)
2011. márc. 14. 22:13
 16/18 A kérdező kommentje:
Koszonom megegyszer a biztato valaszokat. Kicsit maskepp latom mar a dolgokat.
2011. márc. 14. 22:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Azért csinálja, hogy idegeljen ? Miért gondolod ? Ha tényleg azért, akkor tényleg elgondolkodtató, hogy akarj e vele gyereket.

Akkor is elgondolkodtató, ha téged ez idegesít, ha direkt csinálja, ha nem.

Ő ilyen, ez nem nagy hiba (tűrni, elfogadni is kell, többségünk szerint ez nem is hiba), de ha idegesít, akkor csak megpróbálni tudsz lenyugodni tűrni, elfogadni, de elmúlni nem fog.

Nekem anyukám mondta, hogy bizonyos dolgok, lehet még tetszenek is eleinte, bár tudjuk, hogy lüke dolog, de megpróbáljuk elnevetni,elfogani, de később ez egyre nehezebb lehet. Ha nem hagyja abba az illető, mert ő pedig olyan, előbb utóbb lehet, tényleg mégis eleged lesz belőle. Nem ijesztgetni akarlak, de nálam bejött, és mással is beszéltük ezt már. Ettől függetlenük együtt vagyunk jól, gyerekekkel nagyon jó, pedig Ő is gyerekes nagyon, mégis velük tud apás lenni, én meg kiakadok az effajta, de más kis dolgaitól és eszembejut anyum. De lehet, hogy tudni fogsz mindig uralkodni azon, hogy eltudd ezt nézni neki. Arra is figyelj, hogy mit mondassz, kérsz tőle számtalanszor, és mennyire tudja megcsinálni, mert ettől is idő után igen belehet sokallni. Főleg mikor jön a gyerek. Ettől tényleg lehet nagyon jó apa különben.

Szóval most, hogy anyum szavai előttem lebegnek, és igaza van, gondoltam megosztom veled, hátha segít dönteni.

Még annyit, hogy senki nem tökéletes, muszály elfogadni egymás pici hibáit, ami nem élethiba, csak nekünk nem kimondottan szimpi.

2011. márc. 14. 23:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha így érzed ne vállalj vele gyereket, amúgy is elég fiatal vagy még bőven van pár éved.
2011. márc. 15. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!