Van olyan magyar ember itt, akinek 5-6- (7)? Gyerek van?
"Írta itt valaki, hogy vallásos keresztény családban természetes a több gyerek...az én családom is vallásos keresztény, 2 gyereke van anyámnak, a többit elvetette.."
Az abortuszt a vallásos kersztények elutasítják, tehát ha anyukád mégis emellett döntött, akkor ő nem vallásos.
"Az abortuszt a vallásos kersztények elutasítják, tehát ha anyukád mégis emellett döntött, akkor ő nem vallásos."
Tudom....de azért írtam, mert én még nem találkoztam olyan kereszténnyel, aki a vallása szerint él...pedig 27 éves vagyok már...
-Unokahúgom most várja a 7 -dik gyermekét.
- Az egyik ismerősöm testvére nyáron szülte a 10-dik babáját
Mindkét család fehér,rendes család,ahol az apa dolgozik.
A 10 gyerekes család például vallási okokból is vállal ennyit.(gyülekezeti tagok) Az anyuka például magyar tanárnő.
Szerencsére vannak még ilyen szülők,mert így legalább születnek babák..
Nővéremnek 8 gyermeke van.5 fiú,3 lány.
Nővérem diplomás közgazdász,a férje is az. Jelenleg a férje dolgozik a nővérem is dolgozik mint főállású anyuka(és ez beleszámít a nyugdíjába) Becsületesek,a gyerekek jól neveltek.
Ahol több mint 3 gyerek van,ott az anyukának a munkája az hogy főállású anyuka..vagyis ő is keres pénz a családi pótlék mellett..
"Szerencsére vannak még ilyen szülők,mert így legalább születnek babák.."
Ja, főleg, hogy túl van népesedve a Föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!