Van olyan magyar ember itt, akinek 5-6- (7)? Gyerek van?
A szomszédunkban 7 gyerek van. 2 lány, 5 fiú. Normális magyarok, de szerintem nem kellett volna ennyi gyereket vállalniuk... Csak az apa dolgozik, az anya nem csinál semmit otthon, a velem egyidős lány csinál mindent. Mos, főz, takarít... az anya mindig számítógépezik... Nagyon sokszor voltam már náluk, volt hogy én segítettem a lánynak takarítani.
16/L
anyáék 7en vannak testvérek
igaz ők 1965 és 77 között születtek,akkor nem volt gond 1 fizetésből megélni
anya 2 gyereket is már csak nagy korkülönbséggel mert vállalni (én 16 voltam mire öcsém született),én meg még jó pár évig 1et se merek...
13:14-es vagyok ismét!
A nagybátyámnak 5 gyereke van + a feleségének 1 gyerek az előző kapcsolatából.
A másik nénikémnek 5 gyereke van.
ÉS nekem is van 5 testvérem Anyukám első házasságából 2 gyerek aztán jött még 3 gyerek a következő házasságából és miután elvált,apámnak az új barátnőjétől lett még egy gyereke.
Na én ezt nem akarom és tudom követni.Max. 2 gyereket szeretnék csak.Egy már van és úton a következő és ennyi!
Nekem van 4 nővérem és 3 báttyám!!:)
Én vagyok a legkisebb a magam 18 évével...
100%ig magyar becsületes család(egy apától-egy anyától)
ÉS amiért soha senkit nem fogok annyira tisztelni mint édesanyámat,h 3 éves voltam mikor apukám meghalt és mégis felnevelt minket egytől-egyig tisztességesen!!:) Volt kitől tanuljak... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!