A kislány hogy fog rám tekinteni? Tudni fogja, hogy mi történik körülötte?
Közel 2 évig vigyáztam egy kislányra,akivel a szülei nem foglalkoztak valami sokat,bár rengeteget is dolgoztak,mert nagyon jól éltek.Én akkor 18 voltam,a kislány meg kb.2 éves,leginkább délutánonként,esténként vigyáztam rá.Láttam,hogy a szülők között nincs minden rendben,elég sokat veszekedtek,még akkor is,ha én ott voltam (bár a kislánnyal ilyenkor próbáltam fent maradni a szobájában).
Az a helyzet,hogy az apukájával viszonyom van másfél éve...Tudom,nem ez a legbecsületesebb dolog,de már mindegy.El akar válni a feleségétől,de én nem tudom,hogy akkor a kislány hogyan tekintene rám.Biztosan megviselné,mert nagyon szereti a szüleit.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:46
Ott a pont.
A kislány most barátjának tart, ha viszont fény derül a viszonyotokra, a feleség minden létező eszközzel ellened fogja hergelni, mert téged fog okolni a szétesett házasságáért. Hiszen gondolom bízott benned, rád bízta a gyerekét, te meg a férjével távozol..
Való igaz, hogy a férfi is pontosan ugyanolyan hibás, de ez nem menti fel egyik felet sem.
A gyereket gondolom a nőnél helyeznék el, tehát napi 24 órában hallgathatja majd a szidalmakat rólad és az apjáról, mert ahogy leírtad a személyiségét, eléggé balhés nőnek tűnik.
Kíváncsi vagyok, a pasi hogy fog megbirkózni azzal, ha a gyerek látványosan utál majd téged, és el akar marni a közeléből. Vajon kit választ majd? Ha téged, akkor egyenlőre örülhetsz, de a jövőre nem sok jót jósol, ha a gyerekénél fontosabb az új nő.
Ha gond nélkül akarsz kikerülni ebből az egészből, akkor hagyod hogy elváljanak, és majd csak hosszú hónapok múlva hozzátok nyilvánosságra a kapcsolatotokat. Ha a nő még akkor sem emészti meg a dolgot, persze még ekkor is kikezdheti a kapcsolatotokat..
nagyon fel tud húzni, amikor azok, akik szétcsesznek egy családot, vagy azok barátai azzal védekeznek, hogy megtette volna mással. HONNAN TUDOD????
Lehet, h teljesen másképp alakult volna minden!
Ez ócska védekezés!
Ahogy írtam:
" a férjről is megvan a véleményem "....
18:47
Mondd, neked feltűnt már, hogy BÁRKI értékelheti a válaszokat? Én pl. most lepontozom a válaszod, mit szólsz?
18:47
Csak hogy tudd,én eddig senkit nem pontoztam le.De egyébként mégis mi jogon r*bancozol le te bárkit,úgy,hogy nem is ismered?Biztos nagyon kulturált vagy.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:58
Én meg fel a tiedet :) Egyébként meg. Ha a két szülő közt rossz volt a viszony, amikor a kérdező odakerült, akkor ott már nem nagyon volt mit szétcseszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!