A kislány hogy fog rám tekinteni? Tudni fogja, hogy mi történik körülötte?
Közel 2 évig vigyáztam egy kislányra,akivel a szülei nem foglalkoztak valami sokat,bár rengeteget is dolgoztak,mert nagyon jól éltek.Én akkor 18 voltam,a kislány meg kb.2 éves,leginkább délutánonként,esténként vigyáztam rá.Láttam,hogy a szülők között nincs minden rendben,elég sokat veszekedtek,még akkor is,ha én ott voltam (bár a kislánnyal ilyenkor próbáltam fent maradni a szobájában).
Az a helyzet,hogy az apukájával viszonyom van másfél éve...Tudom,nem ez a legbecsületesebb dolog,de már mindegy.El akar válni a feleségétől,de én nem tudom,hogy akkor a kislány hogyan tekintene rám.Biztosan megviselné,mert nagyon szereti a szüleit.
Hmm
Érdekes szituáció, lehet,hogy ebben az eseteben afféle anyapótléknak néz a kislány, mivel nem foglalkoztak vele.
Egyébként hol van lenne elhelyezve, mert általában az anyjánál hagyják, ami azt jelentené, hogy szegény gyermekbe az lenne súlykolva,h te tehetsz róla ,ami részben igaz is,elvégre, ha te nem mész bele a kapcsolatba lehet kibékülnek,
na de így kívülállóként könnyű okoskodnom.
Elnézést.
Szóval te lennél feltüntetve fekete báránynak,de gondold át,hogy neked megéri-e és ,hogy biztosan hajlandó-e válni a férfi, vagy veled új életet kezdeni, nem hiteget-e! Sokan járnak ebben a cipőben, mert hiszékenyek vagy elvakultan szerelmesek meg stb.
Na most, a kislány még kicsi. Ilyen helyzetben elég nehéz tanácsot adni, de szerintem a kislány örülne annak, hogy továbbra is vele maradsz. Ahhoz még kicsi, hogy felfogja, hány óra a világ, de arra nagyon ügyelni kell, hogy ne mérgezd a levegőt, ne beszélj az édesanyja ellen.
Inkább az anyával lesz itt a gond, én azt hiszem. A gyerek még jól is jöhet ki a dologból, de ha a kicsi az anyjával marad, és az anya olyan, ellened uszíthatja.
Szerintem kib*aszottul nincs joga senkinek belemásni a másik kapcsolatába és én szerintem NEKED kéne otthagynod őket...
Egyrészt megvan az apáról is a vélemény, de az most nem tartozik ide, de legyen már eszed.
Egyrészt szétkúrnál egy családot, mert te beleszerettél a hapsiba, másrészt meg fiatal vagy.. másrészt mit vársz egy hapsitól, aki cserbenhagyja a feleségét és ahogy írtad a gyerekkel se foglalkozik?
Mi lesz később? Téged dug majd, gyerek meg le van fosva? Vagy majd te fogod egyedül nevelni, mert ő nem foglalkozik vele? (persze meg változhat meg jó apa lesz meg stb.. ugyan kérlek)
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!