Nem vagyok biztos a kapcsolatomban?! Néhány jó tanács is jól jönne, mivel nincs nagyon akivel megbeszéljem a témát.
A helyzet a következő: Kapcsolatban élek másfél éve. Nekem Ő volt az első barátom eddig (vagyis ami komolyabb volt).
19éves vagyok.
Szeretem a barátom, nagyon sok minden úgy érzem, hogy nekem Ő az igazi Ő kell nekem.
De sokszor elbizonytalanodom, hogy mi van akkor ha nem is Ő az, mivel nekem más nem volt, nem tudom, hogy más férfi milyen egy kapcsolatban.
Vele feküdtem le először, a szex is nagyon jó. De itt is arra gondolok, hogy mi van akkor ha nem is annyira jó és van ennél 100x is jobb.
Ne ítéljetek el, de ki szeretném magam próbálni más férfi mellett is.
Emiatt néha szeretnék szakítani a barátommal néha meg butaságnak tartom.
Szia!
Velem is ugyanez történt meg,ugyanezekkel az adatokkal szinte (kivéve azt, hogy én 20 éves voltam, de minden más stimmel).
Ekkor kezdtem érezni, hogy valami nem stimmel, mert eddig, sohasem fordult meg ilyen a fejeben. Aztán szépen lassan rosszabb lett a helyzet a részemről. Tudtam, hogy már nem vagyok belé szerelmes, csak a megszokás volt. 3 hónapja külön vagyunk már.
Remélem Neked máshogy alakul, de gondold át, hogy mit érzel igazán, ha tényleg szereted akkor nem fog szerintem ilyen az eszedbe jutni. Persze a kíváncsiság, de ez meg is fog maradni szerintem.Nekem idő kellett, szerintem idővel Te is rájösz mit akarsz.
Sok sikert!
Ha neked 19 évesen ilyen gondolataid vannak, semmiképp nem érdemes magad lekötni az első barátodnál. Nem 30 éves vagy, hogy bepánikolj a családalapítással kapcsolatban és megalkudj a fennálló helyzettel. Vannak szerencsések, akik már tizenévesen megtalálják életük párját, de legtöbben nem ilyenek vagyunk. Én szépen, kulturáltan szétmennék a párommal a helyedben és megismerkednék más férfiakkal-és itt nem csak a szexen van a hangsúly: a férfiak lelkivilágát, szokásait, értékrendszerét tanulmányozd, sokat tanulhatsz belőle, ami a javadra válik, ha megtalál azt, akivel tényleg el tudod képzelni az életed.
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!