Milyen személy jut az eszedbe a Mercédesz név hallatán?
nekem 1 aranyos kis 19éves szöszi. magas iqval és még nagyobb mellekkel:) pont ilyet ismerek és az nem cigó!!!!!!!!!!
nekem pl az lányomat is igy fogják majd hívni
12:26
azért nincs opel meg lada nevű csaj sehol mert a mercédesz 1 nagyon régi női név.
volt régen 1 Mercedes Benz nevű nőci akiről az apja elnevezte a kocsit. nah ebből lett nagy márka és az elterjedt név.
am meg milyen lenne már h nőci bemutatkozik h : szija a nevem lada niva XDXDXDXDXD :P
"Nekem Karl Benz ábrándos szemű leánykája ugrik be először róla,így első blikkre. Ő volt Mercedes Benz."
Megsúgom, hogy rosszul tudod, nem Benz lánya volt Mercedes. Emil Jelli nevű üzletember az autók árusítása előtt külön kérte, hogy a lánya után legyen Mercedes a márka neve.
12:23-nak: Úgy tudom Karl Benz-nek nem volt Mercedes nevű lánya (bár volt egy pár gyereke..)
A monarchia nizzai konzuljának volt egy ilyen nevű lánya, és nem mellesleg autóbolond is volt, Daimler gyártmányú autókkal versenyzett a lánya nevében. Később ez a cég egybeolvadt a Benz-zel, és ezt a nevet felkarolták..
Most olvastam utána, mert én nem emlékeztem Mercedes Benz nevű leányra..:)
Itt jobban utánaolvashat a Mercédesz név és a Benz történetéről, aki eddig félretájékoztatva élte életét..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!