Milyen személy jut az eszedbe a Mercédesz név hallatán?
Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 11:49
11/37 anonim válasza:
Egy szép csajszi , mert szerintem ez szép név.
12/37 anonim válasza:
Egy beképzelt, bunkó, nagyképű, szőke hajú fruska.
13/37 anonim válasza:
Egy beképzelt plázacica(ismerek is ilyet és mercédesz a neve) vagy pedig egy idióta c*gány.
14/37 anonim válasza:
Nekem sem személy, hanem autó jut róla eszembe. Nagyon furcsa név, soha nem tetszett.
15/37 anonim válasza:
Nekem vagy roma vagy pedig brazil nő jut eszembe, mindkét esetben hisztis, kényes személyiséggel.
Persze én nem ismerek ilyen nevű lányt..
16/37 anonim válasza:
Nekem egy beképzelt 15 éves cigánylány.
17/37 anonim válasza:
Nekem egy szőke, kicsit elkényeztetett, kleptomániás kiscsaj. (Sok-sok évvel ezelőtt ismertem egy ilyen Mercédeszt [Mercike], aki lopott a táborban.)
18/37 anonim válasza:
nekem egy nagydarab férfias, igénytelen nő jut erről a névről eszembe..én sem ismerek senkit,akit így hívnak :)
19/37 anonim válasza:
Egy nagyon kedves aranyos lány. Akivel jókat lehet beszélgetni, megértő, de tud vicces is lenni.
Van iylen nevű barátnőm! És nem c*gány!
20/37 anonim válasza:
Egyébként a Mercédesz, mint női név előbb volt, mint a kocsimárka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!