Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rácz vezetéknév nagyon gáz?

Rácz vezetéknév nagyon gáz?

Figyelt kérdés
nem vagyok roma.
2011. márc. 12. 19:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%

Na, elszúrtam, szóval "A legtöbb gyakori magyar keresztnév héber legalább részben eredetű" helyett:

A legtöbb gyakori magyar keresztnév legalább részben héber eredetű.

2011. márc. 12. 20:58
 12/19 anonim ***** válasza:
21%
Ez szerintem hülyeség...régen a szerbeket hívtak rácoknak
2011. márc. 12. 21:53
 13/19 anonim ***** válasza:
24%

Tudomásom szerint is a szerbeket hívták rácz-oknak, főként mert a nagymamám szerb származású...

Szóval nem értem a cigány hogy jön ide, ha esetleg az édesanyja valakinek cigány százmazású, míg az édesapja Rácz vezetéknevű, akkor úgy oké...

A Petra tudomásom szerint görög eredetű, köze sincs a héberhez, és az Annának sem, míg a Hanna héber, szűz Mária édesanyját hívták így, ha jól emlékszem Hanah írásmódban...

Ja, és Petra vagyok, és nem görög, sem zsidó, hanem székely. :-)

VV akárhány? Nem butítom magam ilyesmivel.:-)

2011. márc. 12. 22:59
 14/19 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat!

Nekem nem az lenne a gáz h roma vagy zsidó vagyok, hanem h nem vagyok az és ilyen neveim van, pedig én is tudom hogy a Rácz vezetéknévnek nem sok köze van a romákhoz mégis nagyon sokan bántottak vele.

2011. márc. 13. 16:50
 15/19 anonim válasza:
Én is Rácz vagyok, és nem vagyok roma.:)
2011. márc. 16. 20:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez inkább szerb név, én szerbiai vagyok és itt elég sok szerb embernek ez a vezetékneve, de vannak köztük magyarok is! Nem gáz, jobban tetszik ez a név mint a sajátom :S az enyém tényleg gáz! :S
2011. okt. 1. 09:59
 17/19 A kérdező kommentje:
nem lehet a tiéd gázabb mint az enyém egyben! a vezeték nevemet le romázzák, a keresztnevem zsidó és magyar vagyok:) jo összeállitás, csak ne piszkálnának vele...
2011. okt. 1. 11:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Mondj amit akarsz akkor is jobb a te neved mint a enyém! Kész! :)
2011. okt. 1. 12:46
 19/19 anonim ***** válasza:
ha tényleg Rácz Dávid vagy, akkor te vagy a világ legédesebb embere, sz.rd le, hogy ki mit mondd :)
2013. okt. 11. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!