Akkor most hogy is van ez a névnap kérdés:-)?
elso vagyok.
nekem is rosszul esne, illetve esett, mert en is ateltem ilyent.
probald meg a tudtara adni, hogy ejnyebejnye, ket ev utan azert mar illene tudni...
ÉN a pasim sznapját nem tudom megjegyezni, pedig már másfél éve együtt vagyunk. Emiatt nem kell szerintem piszkálni.
Persze a naptárban be van karikázva, de ha bárki kérdezné hogy mikor van, tuti nem tudnám.
Hát nekem is nagyon rosszul esne, pláne úgy, hogy egy másik nőt viszont felköszönt. A dolgot csak tetézi, hogy ugyanúgy hívják a volt barátnőjét is. A volt barátnőjének viszont meg tudta jegyezni a névnapját, a Tiédet 2 év után miért nem? Elhiszem, hogy nagyon rossz. A volt barátnőjével mennyi ideig voltak együtt? Mert ha sokáig, akkor lehet, hogy csak az van a háttérben, hogy a sok év alatt az agyába mászott a dátum:)
Remélem az utóbbi. De hogy miért kell neki megsértődnie, ha szóba hozod, hogy ez téged zavar, az rejtély.
Viszont, már a menyasszonya vagy:). Mondjuk a kapcsolatotok hátterét nem ismerem, de biztosan nem kért volna feleségül, ha nem szeretne igazán:).
Nem értem,hogy a mai fiatalok ilyen apróságon miért sértődnek meg? Mit tesztek akkor,ha komoly gondotok lesz?
A férfiak (és sok nő is) nem tudja fejből a névnapokat,egyéb évfordulókat! A vőlegényed talán azért tudja a másik névnapot,mert valamilyen emlék,ami lehet jó és rossz is,emlékezetessé tette azt.
A szemrehényásod miatt azért nem beszél veled,mert nem akarja bevallani,hogy igazad van!
Ha viszont minden apróságért haragszom-rádot játszol,nem fog a házasságod sokáig tartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!