Könnyen, gyorsan, otthon készíthető ajándék?
Figyelt kérdés
Apukám 50. születésnapjára kéne, de elfogyott a pénzem, az ötletem pedig NQ.. Kérlek szépen segítsetek! A válaszokat előre is köszönöm!2011. márc. 11. 16:12
1/9 anonim válasza:
Ha nagyon szereted :, márpedig, ha meg szeretnéd lepni akkor gondolom, hogy nagyon szereted, szerintem írhatnál neki egy szép verset!
2/9 anonim válasza:
Írhatnál neki egy CD-t a kedvenc zenéivel, vagy készíthetnél pps bemutatót, összeválogathatnál egy általad készített albumba olyan képeket, amin együtt vagytok.
3/9 anonim válasza:
Én barkácsolni szoktam. Karácsonyra csináltam egy bambusz asztalt édesanyámnak. De mindkét válaszoló jót írt, és ezek könnyebben kivitelezhetőek.
4/9 anonim válasza:
sajtot készíteni joghurtból,azt betenni olajba:szép,egyszerű,olcsó,fincsi.
5/9 anonim válasza:
Nálunk ilyenkor az a jolly joker, hogy akinek nincs pénze, az süti a szülinapos tortát - persze gyönyörűszépet :)
6/9 anonim válasza:
Szia!
Nem feltétlen kell neki ajándékot adni.Szerintem sokkal jobban értékelné,ha odamennél hozzá,jól megölelgetnéd,megszeretgetnéd,és elmondanád neki,hogy mennyire szereted,és hogy örülsz,hogy ilyen apukád van!
Persze a vers jó ötlet,na meg egy finom süti/torta!:))
Boldog szülinapot az apukádnak!:)
7/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ülj rá a wc-re és sz*rj valami szépet! Könnyen, gyorsan, otthon készíthető!
Üdv.: 16/L
8/9 anonim válasza:
B*zdmeg. Te mekkora egy undorító g*ci vagy lány létedre.
9/9 anonim válasza:
Lolita'95: remélem a gyereked majd a fejedre szarik, ha szülinapod lesz:)
egyébként egy ppt szerintem nagyon jó ötlet. én is kaptam már, egészen kiskori képektől kezdve mostanáig benne volt minden. én bőgtem rajta, szerintem neki is bejönne=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!