Anyukám viszont folyton azzal próbál úszitani, hogy ne engedjem el hétvégén a családjához, ne adjak akkora szabadságot, mit tegyek?
"Ne menj át hozzá, és őt se engedd be. Kb. egy hónap után mondd azt neki, hogy neki is otthon a helye, és neked is, nem normális, ha látni akar."
Csak ezt tudom én is tanácsolni, anyukád logikája szerint te se menj hozzá, ő se jöjjön hozzátok!!!
Ez nem normális, bocs, tudom, anyukád, de én az első ilyen után süvölteném le a fejét, többet nem hozakodna elő vele...
Egyszerűen azt szoktam válaszolni,hogy ne foglalkozzon ezzel,had döntsem el én,hogy mit engedek meg a férjemnek (mintha rabszolga lenne a férjem :-) ) .
Azt is szokta mondani,hogy biztosan nem is oda megy és totál ideges,hogy szerinte hagyom magamat hülyének nézni,erre azt szoktam mondani,hogy miért hazudna.
ez tényleg beteges.
mi a párommal 2 éve élünk együtt, minden vasárnap az anyukájánál ebédel, beszélgetnek, vásárolnak.
soha meg sem fordult a fejemben, hogy nőkhöz járkálna vagy kocsmázni...
anyukád vagy féltékeny vagy csak simán kényszerképzetei vannak. csak annyit tudok tanácsolni, h xard le.
mondd el neki, h a férjed felnőtt ember, oda megy, ahova jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!