Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy házaspár külön szobában...

Ha egy házaspár külön szobában alszik, akkor nem szeretik már egymást?

Figyelt kérdés

Egy barátnőm valamelyik nap említette, hogy van egy rokona akinek a szülei nem együtt alszanak, ezért az jön le, hogy már nem szeretik egymást.

Szerintem ez nem feltétlenül van így, mert nekem a nagyszüleim kb 50 éves koruktól kezdve külön aludtak, mert a pap iszonyúan horkolt. A szüleim is külön aludtak miután megszülettem, mert apuval nem lehetett együtt aludni + elég anyás voltam. Ehhez képest szerették egymást. A szexuális életükről nem tudok (hála Istennek...) de szerintem jól megvoltak egymással.

Mit gondoltok? Ez ennyire összefügg?

2011. márc. 10. 16:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%

mi is általában külön alszunk férjemmel. ez úgy néz ki, hogy együtt fekszünk le aludni a hálóban aztán éjjel/hajnalban mikor felébredek arra, hogy üvöltve horkol, besurranok a babánk szobájába :D ez kb. heti 5x történik meg :) ettől nem szeretjük egymást kevésbé és megcsalva se vagyok...

nem tudom más hogy van vele de én mondjuk alvás közben nem szoktam a férjemmel szeretkezni, nme is értem az összefüggést... :D

2011. márc. 10. 17:40
 12/20 anonim ***** válasza:
91%

Hát nem tudom, anyám a nap 16 órájában üvölt és ordít mindenkivel, ingerült, mert nem tud aludni éjjel, ugyanis apám rettenetesen horkol.

Nyáron külön alszanak, apám elvonul egy melléképületbe, mert nem bírja a meleget. Tapintható a különbség.. Anyámat olyankor mintha kicserélték volna, vidáman ébred, energikus, stb.

Szóval szerintem amennyi hátulütője lehet a dolognak, annyi pozitívuma is van, az biztos!

2011. márc. 10. 18:13
 13/20 anonim ***** válasza:
42%

Csak egyszer tudnék nyugodtan aludni!!!!

Egy szobában sem nemhogy egy ágyban nem lehet pihenni a férjem mellett...

Horkol és mint a bolygó hollandi...

Szeretem, de pihenni nem lehet mellette, ha lenne rá mód külön "lakosztályaink" lennének, meg a budoár nekünk:)

2011. márc. 10. 19:07
 14/20 anonim ***** válasza:
67%
Sok olyan sztorit olvastam már itt az oldalon, hogy miért alszanak külön egyes párok. Semmi köze ahhoz, hogy ne szeretnék már egymást. Persze lehet az oka ez is, de nem feltétlen csak ez lehet az ok.
2011. márc. 10. 19:08
 15/20 anonim ***** válasza:
48%
Ennek nincs köze a szeretethez. Anyukám és apám akkor cuccoltak külön ágyba, mikor anya velem volt terhes, és apám egyszer forgolódás közben megütötte anya pocakját. Később külön szobába is költöztek, mert apám horkolása mellett tényleg nem lehetett aludni.
2011. márc. 10. 19:12
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, ezek szerint nem feltétlenül van így ahogy az egyik barátnőm állította.

Sok ellenpélda van rá ahogy olvasom, és ahogy a családban is láttam.

2011. márc. 10. 21:30
 17/20 anonim ***** válasza:

Nálam mindkét nagyszülőméknél közös ágy volt (jó nagyok :). A szüleimnek is, egy darabig. aztán külön ágy lett. együtt vannak.

Szerintem akkor nincs gond, ha sokszor előfordul az hogy egy ágyban alszanak, de előfordul hogy külön. akkor szerintem megmarad az intimitás. ha folyton külön vannak, akkor lehet hogy valami elveszik. Én azt hiszem sokszor együtt és sokszor külön aludnék. attól függ éppen hogy érzem magam, mennyire vagyok fáradt, mennyire hagy a másik aludni.

2011. márc. 10. 21:45
 18/20 anonim ***** válasza:

Dehogyis ! Az én szüleim sem együtt alszanak már régóta, de csak kényelmességi szempontból. Sőt én a férjemmel alszok, de igazából összevissza. Hol Ő megy a gyerekekhez, hol én, semmi köze a szerelemnek, szeretethez ahhoz, hogy hol alszik a házaspár.

Szerintem többnyire kényelmi szempont. Egyik horkol, másik sokáig tv-zik, harmadik .. :-) , szóval nagyon mocorog, rengeteg tényező lehet.

2011. márc. 11. 02:35
 19/20 anonim ***** válasza:

Mi több mint 27 éve vagyunk házasok és külön alszunk.

A férjem rettenetesen horkol, néha a másik szobában csukott ajtók mögött felébredek rá.

Általában korábban fekszik le és korábban kel fel, mint én.

Én éjszaka felkelek pisilni. Ezen kívül álmomban úgy forgolódok, mint egy ringispil.

Ha együtt alszunk, egyikünk sem tud nyugodtan aludni. Másnap meg csak kóvályognánk a kialvatlanságtól.

Ettől függetlenül (vagy épp ezért) a mai napig nagyon szeretjük egymást. (rettentő ingerlékeny tud lenni a kialvatlan ember) A szexhez meg nem kell egy ágyban aludni; ahogy fentebb írta valaki, nem alvás közben szexelünk.

2011. márc. 11. 09:06
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Átlagosak vagytok külön ágyban. A szerelem elmúlt már rég köztetek. Olyanok vagytok, amilyennek kívülről látom a kapcsolatokat: unalmas, szürke, semmi köze már a szerelemhez. Csak a nők többsége szeret magának hazudni. Hogy a férje mennyire szereti őt, ők még ugyanolyan szerelmesek, mint az elején, bla-bla-bla...Mi az elején egyszemélyes ágyon aludtunk ketten, mert nem volt más. Fél éven át. Életem legszebb időszaka volt. És a kapcsolatunké is. És hiába van már nagyobb ágy, még mindig sokszor olyan szorosan alszunk, mintha csak egyszemélyes volna. Van már köztünk is jele a leválásnak, de én legalább ki merem mondani: a szerelem már elmúlóban van 3,5 év után. Nem bennem, hanem benne. Én nem tartozom azon nők közé, akik egy életen át hazudnak maguknak. Ha az én párom külön szobában akarna aludni, tudom hogy magányos lennék, és egy idő után elhagynám. Mert én azt gondolom, majd 60 évesen ráérek egyedül aludni. De ha neki most teher lenne a társaságom az ágyban, igen nehezen tudnám magamnak bemagyarázni, hogy még mennyire szerelmes belém.
2011. márc. 15. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!