Milyen ruhában menjek, amikor csak sejtem, hogy mi lesz?
Figyelt kérdés
Pár napon belül fogom ünnepelni a születésnapomat. A családom összefogott, és közösen adnak valami meglepetést. Úgy gondolom, hogy azt kapom, hogy elmegyünk a színházba (különben vidéken lakunk), mert már régóta nagyon tetszik egy színész, és már többször mondták, hogy hamarosan megnézzük színházban, így akkor találkozhatok vele. De a családom meglepetésnek szánja... Viszont én is csak sejtem... Milyen ruhába öltözzek fel holnap, hogy csinos legyek a színházban, de a családom mégse jöjjön rá (nem akarom őket megbántani), hogy tudtam (illetve sejtettem) az egészet?2011. márc. 9. 19:22
11/16 A kérdező kommentje:
Csak az a gond, hogy 5 óra körül érek csak haza. Tehát csak fél (esetleg 1) órám lenne átöltözni, és akkor még hajmosás, frizura, stb. Ha szoknyában és hosszú ujjú ingben megyek (csinos, alkalmi), akkor abban nem fogok fázni?
(Különben lehet, hogy inkább nem írnám meg a színész nevét!)
2011. márc. 9. 20:18
12/16 anonim válasza:
Hűha, oksi, akkor nem kíváncsiskodom. Csak azért kérdeztem, mert én is színházkedvelő vagyok és kedvencem is van, és gondoltam hátha meghozod az én kedvem is. De ha nem, hát nem.
13/16 anonim válasza:
felöltözni 5 perc ha tudod mit veszel fel
hajat ne moss,megfázik a fejbőröd,elég ha átfésülöd,esetleg kivasalod,vagy ami szoktál vele
pici smik ha szoktál és kész
hnap én is olyan helyre megyek ami kiöltözős,fél5re érek haza,még kaja,zuhany,öltözni,smink,fél6 előtt indulni kell,de megoldom,ennyi idő elég
14/16 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, színházba mentünk (Fenyő Ivános darabra), és nagyon jó volt!
2011. márc. 12. 08:51
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy velem együtt örültök! Végtelenül boldog voltam/vagyok! Végül egy szép, elegáns szövetszoknyában, egy hosszúujjú, fehér ingben, és fekete csizmában mentem... Alig volt időm átöltözni, de minden tökéletesen alakult!
2011. márc. 14. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!